A Ferencvárosban folytatja Gera Zoltán

2014. július 09. 09:11

Tíz év angliai légióskodás után hazatér Gera Zoltán hetvenhétszeres válogatott labdarúgó. Gera az atv.hu információ szerint napokon belül aláírhat a Ferencvároshoz, mellyel kétszer volt magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes. Gera Angliában a West Bromwich Albionban és a Fulhamban játszott.

2014. július 09. 09:11

Hazatér Gera Zoltán hetvenhétszeres válogatott labdarúgó. Az atv.hu információi szerint a tíz éve Angliában futballozó Gera napokon belül aláírhat a Ferencvároshoz, így a csapat új stadionjának avatómérkőzésén akár pályára is léphet a Chelsea ellen. A portál szerint Gera már az orvosi vizsgálatokon is túl van és a felek mindenben megegyeztek.

Gera 1996-ban kezdett futballozni Harkányban, majd három évig a Pécsi MFC, 2000-től pedig az FTC labdarúgója volt. Utóbbi csapattal kétszeres magyar bajnok, illetve szintén kétszeres kupagyőztes. 2004-ben igazolt a West Bromwich Albionba, majd 2008-ban a Fulhambe. Utóbbi csapattal az Európa-liga döntőjéig menetelt, majd visszatért a West Bromwichba, ahol összesen kétszázszor lépett pályára és 29 gólt szerzett. Gera a magyar válogatottban hetvenhétszer szerepelt és 23 gólt rúgott.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2014. július 10. 17:04
Csak az ne legyen, hogy az első meccsén lerúgják, ami várható a bohócbajnoksákban, és 35 évesen, a Fradi tartja el, el ahogy Leonardot is.
geraz51
2014. július 09. 18:21
Isten hozott újra a családban Zolikám! Remélem még lesz 2-3 jó éved és köréd lehet építeni egy jó Fradit. Sérülés mentes idényt kívánok! HAJRÁ FRADI!!!
Tordai Kadosa
2014. július 09. 11:31
Németh Sándoréknak jól fog jönni az + pár millió amit majd Gera befizet.
Gregorius
2014. július 09. 11:15
Örülök, de nekem Drogba jut róla az eszembe. Fénykorában talán a legjobb csatár volt Angliában, ma töménytelen kapott rúgás után Törökországban "vezet le"...Úgy érzem, hogy GZ-vel is hasonló lesz. Néhány meccset képes lesz eldönteni, de a nyolc-kilenc évvel ezelőtti Zolira már nem számíthatunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!