Tasnádi László leváltását követeli a Jobbik

2014. június 20. 08:59

Tasnádi László rendészeti államtitkár leváltását követelte közleményben a Jobbik pénteken, a politikus állítólagos állambiztonsági múltja miatt.

2014. június 20. 08:59

 Tasnádi László rendészeti államtitkár leváltását követelte közleményben a Jobbik pénteken, a politikus állítólagos állambiztonsági múltja miatt.

 
„A rendészeti államtitkár napvilágra került III/II-es múltja miatt azt követeli a Jobbik, hogy Tasnádi Lászlót váltsa le a kormány. A kommunista önkényuralmi rendszert kiszolgáló, állambiztonsági múlttal rendelkező, ex-kommunista funkcionárius államtitkári megbízása a rendszerváltás sárba tiprása” – írta pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleményében Novák Előd, a Jobbik alelnöke.
 
A párt levélben fordult Áder Jánoshoz, amelyben azt kérdezik, hogy tudott-e az általa kinevezett államtitkár III/II-es múltjáról – áll a közleményben. 
 
A HVG című hetilap június 19-ei számában azt írta, hogy Tasnádi László a Belügyminisztérium III-as főcsoportfőnökségébe tagozódó III/II-2 alosztályon tevékenykedett századosként. A HVG hivatkozik a Heti Válasz egyik 2009-ben megjelent cikkére, amely szerint Tasnádi László több ügynökkel is kapcsolatban állt Nagy Imre kivégzett miniszterelnök 1989-es újratemetésén.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
individualista
2014. június 20. 11:21
Az ilyen fideszes figurák miatt nem tett semmit a Fidesz az ügynök törvény ügyben az elmúlt négy évben. Hányan lehetnek közöttük hasonló múlttal?
gross
2014. június 20. 11:07
A hazáját szolgálta a külföldi kormányok meg Soros által pénzelt liberális nemzetellenes felforgatók ellen. Aki őt most támadja, az liberálbolsi minimum és valószínűleg zsidó is.
tevevanegypupu
2014. június 20. 10:35
Nagy valószínüséggel sok ügynök megmaradt a helyén.Ahogy meg szoktak maradni mondjuk Amerikában is ha demokrata-republikánus váltás van. Magyarországon is megmaradtak. Nem is értem a hvg-t, ahelyett hogy örülne, hogy bekerült a fidesz kormányba egy olyan ember, aki szorosan kötődhetett valamikor az általuk annyira kedvelt mszp-hez és szdsz-hez.A jobbik persze tiltakozzon csak, az a dolguk.
luga
2014. június 20. 10:19
Ha ügynök volt, tűnjön el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!