Somogyi Zoltán és Tóth Zoltán lehet Tarlós kihívója?

2014. június 21. 14:43

A Népszabadság szombati számában megjelent rövid megbízható információikra hivatkozva két nevet emlegetnek, mint Tarlós lehetséges kihívója: Tóth Zoltán választási szakértőt és Somogyi Zoltán politikai szakértőt, ATV-s műsorvezetőt.

2014. június 21. 14:43

A Népszabadság szombati számában megjelent rövid megbízható információikra hivatkozva két nevet emlegetnek, mint Tarlós lehetséges kihívója: Tóth Zoltán választási szakértőt és Somogyi Zoltán politikai szakértőt, ATV-s műsorvezetőt.

 
A lap úgy tudja a Demokratikus Koalíció Tóth Zoltánban gondolkodik, és „úgy vélik, egységes támogatottságot tudnának fölsorakoztatni mögötte... Tóth Zoltán rendkívül fölkészült személyiség, nagyon komoly elméleti tudással fölvértezve, s ez a Demokratikus Koalíció tagjai szerint alkalmassá teszi arra, hogy legyőzze Tarlós Istvánt” – írja a Népszabadság.
 
A másik jelölt, Somogyi Zoltán „az utóbbi négy évben kellő népszerűséget szerzett az ATV-ben rendszeresen jelentkező műsoraival. Somogyit jó szervezőnek tartják, aki ért az irányításhoz – korábban tulajdonrésze volt a Political Capital elemzőcégben –, továbbá sikeres üzletember.
 
Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója az Indexnek megerősítette a Népszabadság hírét, de úgy tudja, hogy Somogyi Zoltán egyelőre kitérő választ adott a megkeresésekre. Az index kérdésére, hogy akkora bajban van-e a baloldal, hogy az ATV-től kell műsorvezetőt elhoznia, úgy felelt: „Ezek szerint. De ha Somogyi nem vállalja, van egy nagyon jó stúdióasszisztensünk is.”
 
Somogyi Zoltán Facebook-oldalán, hosszú, részletes bejegyzésben reagált a Népszabadság cikkére. Azt írja, igaz, hogy „az elmúlt hónapokban civilek, az elmúlt napokban pedig politikusok” keresték meg és kérték, hogy vállalja a főpolgármester-jelöltséget, de nem gondolkozott, hogy változtasson a „mostani, civil életén”.
 
Tóth Zoltán egyik leghíresebb dobása az volt, amikor blogján egy évvel ezelőtt összeállította a saját ideális kormányát, és Kéri Lászlót tette volna meg köztársasági elnöknek. 
 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. június 21. 20:07
Valami nyereményt is fel kellene ajánlani a castingban résztvevőknek.
tango47
2014. június 21. 20:04
Reszkess Tarlós! Ha-ha-ha!
Peter8811
2014. június 21. 19:48
Ki az a Toth Zoltán, csak nem a választási csalásszakértő Trutykó Emília néni mellöl.
Bang Jensen
2014. június 21. 19:21
Tudja valaki egyáltalán, hogy ki ez a Tóth Zoltán? 1.)Gyanús közigazgatási múlt után Bihari akkori alkotmánybíró főtanácsadója, 2.) Ezt az állást2002 évben 24 nap alatt felmondta, mert mint szakértő pártfeladatot kapott ( na melyik párttól?) 3.) a feladat lényege az volt, hogy kioktassa az MSZP szavazatszedő bizottsági tagjait a rettenetesen rossz választási törvény hézagaira. 4.) Ilyen pld: (konkrét, megtörtént eset) a törvény szerint az urnák lezárásakor " a jegyzőkönyvet a jelenlévő TEHÁT NEM AZ ÖSSZES képviselők írják alá." Ezért az akkor fideszes kislányokat hazaküldték, az MDF nagymamáival együtt, s az MSZP olyan jegyzőkönyvet írt alá amit akart.Most már igazolva van, hogy T.Z. ez a hazátlan bitang, minden körzetben kioktatást tartott. AZT HISZI A BALOLDAL, HOGY FELEJTÜNK?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!