Kónya párttá alakítaná a Szolidaritást

2014. június 24. 10:50

A mozgalom elnöke nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a jövőben az Együtt helyett a DK-val működjenek együtt, de ez a tagság akaratán múlik.

2014. június 24. 10:50

Személy szerint párttá alakítaná a Szolidartiást Kónya Péter elnök, de mint azt az ATV-ben elmondta, végső soron a tagság akaratán múlik, hogy ez megtörténik-e. 

Kónya beszélt arról is, hogy több törésvonal alakult ki közte és az Együtt között, például amiatt, mert még az országgyűlési választások előtt ő külön tárgyalt Gyurcsány Ferenccel arról, hogy ne a Szolidaritás egyéni körzeteit kérje el a DK. A Szolidaritás szerint eleve kevesebb pozíciót kaptak, mint amennyi erejük alapján járt volna.

Kitért arra is: nincs alapja annak, hogy be akarná vinni a Szolidaritást a DK-ba, ez csak akkor történhet meg, ha a tagság úgy akarja. Mint elmondta, minden demokratikus párttal készek együttműködni, így a DK-val is.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fcsabi
2014. június 25. 08:21
Az tévedés, hogy ez rosszarcú ember nem kap nyugdíjat. Kap eléggé vastagot, csak mostantól 16%adó terheli. Amúgy a kutyát sem érdekli a pártja.
Joachim
2014. június 24. 23:06
Ez első ránézésre nem olyan, mint Szamuely Tibor, vagy Kohn Béla? ha meglátom, mindig a "forradalmárok" ugranak be. semmi rosszindulat sincs bennem.
kerekes
2014. június 24. 22:33
Te zöldagyű agymosott barom Kónya, dolgoznod kéne mi?! Vagy 35 évesen szedni a zsíros nyugdíjat.
hátakkor
2014. június 24. 22:04
Lúdas rendes middle age crisisban van. Ajánlott irodalom: sto gyelaty? (V.I.Lenin)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!