Vona: Szomorú ez a május elseje

2014. május 04. 13:22

Annyira tönkrementek az emberek, akik mezőgazdaságból éltek, hogy szeretnék eladni a földet, miközben máshol nincs földpiac - mondta Vona Gábor a földmoratórium feloldása kapcsán.

2014. május 04. 13:22

Pörzse Sándor Vona Gáborral beszélgetett a Jobbik Nemzeti Majálisán. Vona ezt a május 1-ét szomorúnak nevezte, szerinte ez nem szólhatott a felhőtlen ünnepről, mert feloldották a külföldiek földvásárlási moratóriumát Magyarországon, és éppen 10 éve csatlakozott az ország az Európai Unióhoz.

Vona Gábor szerint sokan rosszul látják azt, hogy a magyar mezőgazdaságnak jót tett az uniós csatlakozás. Ő úgy látja, hogy ehhez képest sokan tönkrementek azért, mert próbáltak a mezőgazdaságból megélni, ezért sokan vannak, akik szeretnének megszabadulni a földtől, miközben a hagyományosan erős agráriummal rendelkező országokban Európában nincs földpiac. Vona úgy gondolja: Orbán Viktor nem mond igazat akkor, amikor arról beszél, hogy megvédték a magyar földet.

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Háború a Nemzet ellen
2014. május 05. 12:30
Pávián te is a sátán népe közől való vagy? Több aljasság van benned mint a többi itt kommentelőbe együttvéve
Háború a Nemzet ellen
2014. május 05. 12:05
Ennyi! Ja, majd elfelejtettem. Hagyják abba a nemzeti vagyon fosztogatását, s a pénz és pozíciók egymás közötti osztogatását! Körülbelül ez a titok nyitja, a "Jobbik-jelenség ellenszere". Tisztelettel, Morvai Krisztina EP-képviselő
Háború a Nemzet ellen
2014. május 05. 12:05
A kisvállalkozókkal, akik nem értik, miért nem őket, s miért az idetelepült külföldieket támogatja a magyar állam, s akik nem bírják a versenyt az agyontámogatott multikkal és az ideáramló silány, de olcsó kínai portékával. S ha meghallgatták őket, szíveskedjenek átalakítani a szívüket és határozzanak úgy, hogy mostantól ezeket az embereket akarják szolgálni!
Háború a Nemzet ellen
2014. május 05. 12:05
A kisgazdákkal, akik szenvednek a mesterségesen leszorított felvásárlási áraktól, a spekuláns kereskedőktől, a földhiánytól, amit a bankárok és más oligarchák, valamint a külföldiek földrablásai idéztek elő. (S persze a terménylopásoktól, jószáglopásoktól, s az erőszakos bűnözéstől való megalapozott félelemtől.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!