Rogánon veszett össze az MSZP-s kampánycsapat

2014. május 14. 14:52

Már korábban megkapta az MSZP az információt Rogán lakásügyéről, azonban késlekedtek annak nyilvánosságra hozatalával, mert Molnár Zsolt kampányfőnök óvatosan akart bánni a negatív kampánnyal. Össze is vesztek emiatt Ron Werberrel.

2014. május 14. 14:52

Molnár Zsolt adjon hálát Istennek minden egyes napért, amikor nem nyitom ki a számat” – ezt üzente az Indexen keresztül az MSZP korábbi kampányfőnökének Ron Werber. A tanácsadó a portálnak azt mondta: kőkemény vita zajlott közöttük Rogán Antal vagyonbevallás-ügyének nyilvánosságra hozataláról. Ron Werber azonnal fel akarta használni a sztorit, Molnár azonban meg akarta akadályozni a negatív kampányt, ami veszélyes lehet, ha „vádaskodásnak tűnik”. Molnár egyébként szintén beszélt erről a konfliktusról a Magyar Narancsnak.

Az Index úgy tudja, hogy az MSZP majdnem két hetet ült a Rogán vagyonbevallásáról szóló információkon, úgy hogy közben a kampány Simon és Zuschlag körül forgott.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trespass
2014. május 14. 15:18
Rogánon összeveszni? A fene a gusztusukat...
GV0917
2014. május 14. 15:13
Molnár Zsolt tényleg nem tudta,hogy a "Nagy testvér" minden lépéséről tudott és tudni fog? Mint a gyerekversben: "Nem tudta ezt Mehemed, Felrúgták a tehenek! Csak azért említem a mesét, mert Zsolti azóta állandóan konfabulál......
kukagyerek
2014. május 14. 15:11
"..azonban késlekedtek annak nyilvánosságra hozatalával," .............. Pancserek!!!
A_Haza Bölcse
2014. május 14. 15:07
Szkinhed Zsolti tényleg a Fidesztől kapná a fizetését? nem semmi maffiaérdekek lehetnek a háttérben ezek szerint. mondjuk nem is meglepő
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!