Dúró: A Jobbik már számtalanszor elítélte a Pásztort ért inzultust

2014. május 09. 17:35

A Jobbik szóvivője szerint ha Mesterházy Attila felébredne Csipkerózsika-álmából és visszanézné az elmúlt napok híreit, akkor bizonyára meglepve tapasztalná, hogy a Jobbik több fórumon is elítélte már a Pásztor Istvánt ért inzultust.

2014. május 09. 17:35

A Jobbik, a párt elnöksége és EP-listavezetője is két sajtótájékoztató, három közlemény és számtalan médiaszereplés során ítélte el a Pásztor Istvánt ért gyalázatos inzultust – közölte Dúró Dóra szóvivő pénteken az MTI-vel. A szóvivő arra reagált, hogy Mesterházy Attila, az MSZP elnöke szerint a Jobbik vezetőinek is meg kell követniük Pásztor Istvánt, akit kedden szidalmazták és leköpdösték a Gaudi-Nagy Tamás volt országgyűlési képviselő által felhergelt emberek a földtörvény ellen tartott tüntetésen a Kossuth téren. Dúró Dóra azt írta: ha az MSZP elnöke „végre felébredne Csipkerózsika-álmából” és visszanézné az elmúlt napok híreit, akkor „bizonyára meglepve tapasztalná”, hogy ez több fórumon is megtörtént.

A Jobbik álszentnek tartja a baloldal viselkedését, arra hivatkozva, hogy 2004. december 5. előtt az MSZP még épp a határon túli magyarok ellen uszított, EP-listavezetőjük, Szanyi Tibor pedig még 2010-ben is nemmel szavazott a határon túliak kettős állampolgárságára. Dúró Dóra arra szólította fel Mesterházy Attilát, hogy inkább próbálja meg tisztázni egykori elnökhelyettesének, Simon Gábornak gyanús százmillióit, kampányfőnökének, Molnár Zsoltnak eltitkolt múltját vagy épp „jobbkezének”, Velez Árpádnak kiszivárgott hangfelvételét, amelyből kiderül, hogy a választási eredményt csak a „haverok kifizetésére” kívánták felhasználni.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papuska
2014. május 10. 13:44
Azért a szélsőjobbos szavazóknak óriási mázlijuk van. Két párt között is választhatnak, ha a szkinhed szellemiséget akarják erősíteni. Mind a Jobbikban, mind az MSZP-ben van olyan, nem is elhanyagolható befolyással rendelkező politikus, aki igazolhatóan ilyen múlttal rendelkezik. Néhány hónapja még milyen balhét csaptak, ha összemostuk a két szélsőséges pártot, most bizonyított a közös eszmeiség alapja.
balbako_
2014. május 10. 05:15
A Jobbik elítélte, de a nagyasszony Morvay Krisztina meg pátyolgatja. Amúgy Gaudi megzakkant mi értelme még tartogatni ilyen faszit?
Ángyán Páván
2014. május 09. 23:24
Túrótorta.
Akitlosz
2014. május 09. 22:10
Ezért tart itt ez az ország. Lényegtelen és jelentéktelen dolgokkal foglalkozik minden mennyiségben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!