A baloldal „arcpirító akcióit” sorolja a Fidelitas egy oldalon

2014. május 19. 07:50

„Magyarországot lejárató baloldali akciókat” gyűjtött össze a Fidelitas az elmúlt négy évből a Szégyenfal nevű oldalon. Szerintük ezek azt bizonyítják, hogy a baloldal méltatlanná vált Magyarország európai képviseletére.

2014. május 19. 07:50

A Fidelitas egy honlapra gyűjtötte a „Magyarországot lejárató baloldali akciókat”, amelyek miatt szerintük a baloldali pártok méltatlanná váltak az ország európai uniós képviseletére. Böröcz László, a szervezet ügyvezető alelnöke vasárnapi sajtótájékoztatóján elmondta: a Szégyenfal nevű oldalon az elmúlt négy év „leginkább arcpirító akcióit” gyűjtötték össze, amelyekkel szerintük a baloldal megpróbálta lejáratni a magyar kormányt és Magyarországot az uniós intézményekben.

Példaként említette Göncz Kinga európai parlamentbeli felszólalását, amelyben az MSZP képviselője a 2010-es kormányváltás után pár héttel arról beszélt, hogy Magyarországon megszűntek a demokratikus intézmények. Böröcz László hozzátette: azok, akik részt vettek „az ország lejáratásában”, és akik jóváhagyták az akciókat, méltatlanná váltak arra, hogy Magyarországot képviseljék Brüsszelben.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gandras
2014. május 19. 11:16
De azért ilyet a fideszről is lehet csinálni... Ők is fúrták a kormányt az "elmúltnyolcévben"
BarbEE
2014. május 19. 10:08
Ennél komolyabb büntetést érdemelnének, minthogy felkerülnek egy ilyen szégyenfalra, de kezdetnek ez is megteszi! Balos hazaáruló, jó lenne ha végre eltakarodnátok!
Vlagyimir
2014. május 19. 09:36
Visszanyalt a fagyi Szégyenfal öt trafikot nyert Fidesz-politikus testvére...
packó_
2014. május 19. 09:17
Szeretném, ha az utóbbi évek szoborállítási és térépítési ügyeiben is összeszedné valaki a baloldali marhaságokat. XII. ker Turul- fasizmus Kossuth tér építése - nyilasizmus József Attila szobor elmozdítása Német megszállási emlékmű Mondjuk a Károlyi szobrot a fidesz kivágta Siófokra, de azt jól tette. Szóval fasizmus, nyilasizmus és antifasiszta fellépés cíkéket is kérek. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!