Újra bevezetné a kormány a félszocpolt

2014. április 16. 10:13

Újabb javaslatcsomaggal segítené a családok helyzetét és ösztönözné a gyermekvállalást a kormány. A Magyar Nemzet szerint egyebek mellett visszaállítanák a félszocpolt is.

2014. április 16. 10:13

A Magyar Nemzet úgy tudja, elkészült az a javaslatcsomag, amely további intézkedésekkel segítené a családokat, illetve ösztönözné a gyermekvállalást. A lap szerint a csomag egyik eleme a félszocpol, amelyet újból bevezetnének. Ennek lényege, hogy nem csak új lakás, hanem használt ingatlan vásárlása esetén is kaphatnának állami támogatást a gyermeket vállaló családok.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freehckr
2014. április 16. 10:24
Sajna még két választás lesz az évben, úgyhogy a szocialista prolikormány nem áll le a közpénzek szórásával... Közben újabb rekordot döntöget az államadósság: http://goo.gl/jj6Aqj 2010 április: 18.104 ezer milliárd (80.2%) 2014 április: 24.487 ezer milliárd (82.9%) Ennek ellenére a magyar állam arányaiban továbbra is majdnem annyit költ magára mint Hollandia vagy Olaszország: http://goo.gl/MUtyWX Ezek a baloldali fideszes idióták nem fognak megállni míg 90% fölé nem tornázzák az adósságot...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!