Trócsányi László lesz az igazságügyi miniszter

2014. április 17. 11:31

Martonyi János külügyminiszter Párizsban árulta el az MTI-nek, hogy Trócsányi László jelenlegi párizsi magyar nagykövet lesz az új kormány igazságügyi minisztere.

2014. április 17. 11:31

Trócsányi László párizsi magyar nagykövet lesz az új magyar kormány igazságügyi minisztere – mondta Martonyi János külügyminiszter csütörtökön Párizsban az MTI-nek, miután munka reggelin fogadta francia kollégája, Laurent Fabius.

Martonyi János ezen a találkozón mutatta be a francia külügyminiszternek Trócsányi László nagykövetet, mint az új kormány igazságügyi miniszterét.

Laurent Fabius abbéli reményét fejezte ki, hogy a baráti kapcsolat megmarad közte és magyar kollegája között. Martonyi ígéretet tett arra, hogy továbbra is figyelemmel fogja kísérni a francia-magyar kapcsolatok fejlődését, a Szegedi Tudományegyetem francia centrumának elnökeként.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
medve
2014. április 17. 14:39
Azért komoly tudományos pálya.
basatu
2014. április 17. 14:34
Ez a Trócsányi a jogállamiság felkent doktora,hogy a fenébe tudja a fidess diktatúrát összeegyeztetni a tanultakkal? Ja persze a pénz,a karrier! Egy kicsit talán jobb mint a skicc elvtárs aki mint köztársasági elnök nagy sikerrel lejáratta magát a fidesst,az országot! Nos kíváncsi vagyok ha ez a doki oda kerül vajon mit kezd azokkal a kordonbontó polgárokkal akik már vaqgy 4x lebontották az épülő náci kegyhely kordonját,akik leizélték lehúzták a fidess tákolmányát ,és azokat a fidess nácikat akik lopnak,csalnak,mutyiznak,hazudnak és bérsétálnak,bérbégetnek,és bérszavaznak?
Gregorius
2014. április 17. 12:58
Megnéztem, 1990-ig csak egy szolid, normál egyetemi karriert (adjunktus...) futott be..Utána kezdett csak feljebb kapaszkodni.
tango47
2014. április 17. 11:58
És erről tud Orbán is, vagy neki még nem árulta el Martonyi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!