Plakátszedés: feljelentést tesz az újbudai MSZP-s jelölt

2014. április 05. 12:30

Munkások próbálták eltávolítani az MSZP újbudai jelöltjének, Józsa Istvánnak a plakátjait a villanyoszlopokról. A képviselő-jelölt feljelentést tesz az ügyben.

2014. április 05. 12:30

Plakátjai eltávolítása miatt rendőrségi feljelentést tett a szocialista Józsa István, a kormányváltó szövetség fővárosi, újbudai képviselőjelöltje péntek este – közölte az MSZP az MTI-vel.

A párt szombati tájékoztatás szerint a képviselőjelölt villanyoszlopokon szabályosan elhelyezett plakátjait a XI. kerületi önkormányzat cége, az Újbuda Prizma munkatársai „céges munkaruhában, céges autóval” – megpróbálták eltávolítani. Mindezt a jelölt kampánystábjának tagjai észlelték – írták.
 
A közlemény szerint a kérdőre vont munkások azt mondták, hogy a jegyző utasítására járnak el, aki viszont erről nem tudott. Később az egyik önkormányzati igazgatóra hivatkoztak, de papírt nem tudtak mutatni a kiérkező rendőröknek sem. A három órás, korrekt rendőri intézkedés végén, az Újbuda Prizma kiérkező irodavezetője ígéretet tett, hogy leállítja a munkát – olvasható a közleményben.
 
A képviselőjelölt a választási eljárás megsértése miatt feljelentést tett a rendőrségen.
 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2014. április 05. 17:35
Nagyon nagyon buta az a képviselő jelölt aki azt hiszi ezen múlik a választás..
Fakutya Guinea
2014. április 05. 16:29
Simon Gábor Guinea.
S0ma
2014. április 05. 13:04
Józsa, AKI A "PAKSOS" ?
Motivince
2014. április 05. 12:58
Annak ellenére, hogy a választási törvény törvénytelen, egyoldalúan elfogadott, és eleve csaláson alapul, mást nem tehetünk, el kell mennünk szavazni !!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!