Németh Lászlóné: Hazai tudásra kell alapozni a fejlesztéspolitikát

2014. április 29. 12:11

Németh Lászlóné a világon egyedülálló Pharma-flight Nemzetközi Tudományos és Szolgáltató Központ alapkőletételén kijelentette: a magyar fejlesztéspolitikát a hazai tudásra kel alapozni.

2014. április 29. 12:11

A magyar fejlesztéspolitikát a hazai tudásra kel alapozni – jelentette ki a nemzeti fejlesztési miniszter kedden Debrecenben, a világon egyedülálló Pharma-flight Nemzetközi Tudományos és Szolgáltató Központ alapkőletételén.

 
Németh Lászlóné hozzátette: az 5 milliárd forintba kerülő zöldmezős beruházás, amely repülés-egészségügyi kutatással, valamint a légiközlekedés biztonságát szolgáló gyógyszerfejlesztéssel és kisszériás gyógyszergyártással foglalkozik majd, 3,4 milliárd forint támogatást kapott a gazdaságfejlesztési operatív program keretében.
 
Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere meggyőződésének adott hangot, hogy a Debreceni Egyetem tudásbázisára és a helyi repülőtér tapasztalataira építő szolgáltató központ megtalálja majd azt a rést, amely tovább erősíti Debrecen és Magyarország versenyképességét.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freehckr
2014. április 29. 13:47
„magyar fejlesztéspolitikát a hazai tudásra kel alapozni” ...és hol vannak a fejlesztéspolitika mögött a bizonyítható tudással rendelkező, tehát akár hazai, akár nemzetközi elért eredményeket felmutatni képes szakemberek? Másrészt mi a négylevelű lóherét csináltatok ezen a téren az elmúlt négy évben?
=nessuno=
2014. április 29. 13:26
Némethné...meg a tudás...:))))
egysegelem
2014. április 29. 13:02
Hazai tudasra, nevetnem kell. :))) 50 eve letezett kb utoljara, azota csak par fecske van, azok is nagyon gyorsan elmennek. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!