Megvált az MSZP Ron Werbertől

2014. április 11. 16:48

Szanyi Tibor és csapata, valamint Velez Árpád és Molnár Zsolt viszik az MSZP EP-választási kampányát. Ron Werbernek lejárt a mandátuma, állítják szocialista források. Az ATV tudni véli: sokakkal konfrontálódott a kampányguru.

2014. április 11. 16:48

Sem az EP-választáson, sem az önkormányzati választáson nem segít már az MSZP-nek Ron Werber, tudta meg az ATV. Az európai parlamenti választásra a szocialisták listavezetője, Szanyi Tibor és csapata készíti fel a pártot, akiknek besegít Velez Árpád pártigazgató és Molnár Zsolt kampányfőnök is. Ron Werberrel az is gond lehetett, hogy kifejezetten konfrontatív alkat, ami kampány problémák forrása lehet. Horváth Csaba, az MSZP leendő budapesti főpolgármester-jelöltje elmondta, április 6. óta nem is látta a kampánygurut.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2014. április 12. 15:44
...Ez nem számít antiszemitizmusnak?!?...Csak nehogy baja legyen ebből még nekik... :)))
Kárpáti Zoltán
2014. április 12. 12:59
Ron Veréb lett a bűnbak. Mert nem sikerült neki a szarból várat építenie.
tango47
2014. április 12. 12:51
"Horváth Csaba, az MSZP leendő budapesti főpolgármester-jelöltje elmondta, április 6. óta nem is látta a kampánygurut." Akkor is csak egy férfi-kozmetikában futottak össze, ahol a guru a lábát epilláltatta, Horváth pedig a szemöldökét szedette éppen.
bambuci
2014. április 11. 22:52
Nemlehet h ez a Ron a Fidesznek dolgozott?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!