Kishantosért böjtöl a krisnás Sölétormos Jenő

2014. április 22. 09:19

A Krisna-völgy egyik alapítója böjtöt tart a Parlament előtt Kishantosért.

2014. április 22. 09:19

A Krisna-völgy egyik alapítója, Sölétormos Jenő így böjtölt a Parlament előtt, a Kossuth téren Kishantosért.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ottapont
2014. április 22. 18:26
Miért kell ebbe az ügybe belekeverni a keresztényeket, a Húsvétot és a Megváltót? Ha azt gondolja, hogy Jézus valaha politikai zavarkeltésre biztatta a híveit akkor téved, az sem valószínű, hogy pártolta volna azt a hozzáállást, hogy valaki saját örök tulajdonaként kezeljen valamit ami nem az övé ilyen értelemben. Vannak Magyarországon ökofalvak, már jó ideje, az ott élők megvették a házaikat, földjeiket és kemény munkával próbálnak fenntartani egy olyan életformát amit optimálisnak ítélnek. Mennyit lehet róluk hallani? Pedig volna mit tanulni tőlük!
Ángyán Páván
2014. április 22. 17:19
A Beléndek köziró a szomszédban az egyház és politika szétválasztásáért háborog. Nem-e lehetne-e? Hogy elmenjenek a büdös komcsik az álzöld, álegyház, álhumanista kurva anyjukba?
potyka
2014. április 22. 16:50
Faszt érdekelsz? Menj keres magadnak másik földet! :DDDD
USsange
2014. április 22. 16:14
Jenő, bazmeg, te miről beszélsz? :) A te vallásod mióta áll ki húsevők anyagi javaiért? Hát miféle Krisna-tudatú hívő vagy te? Húsvétról beszélsz?! Te?! Ahol kétpofára zabálják a húst a böjt után? :) Jenő, te ebben a 4 perces videóban hiteltelenné váltál. Nem tudom, te tudod-e mit jelent ez a szó, hogy HITELTELEN? Mert a ballibek egyike sem tudja. Te is egy vagy közülük, le sem tagadhatod.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!