Karácsony lehet az Együtt-PM főpolgármester-jelöltje

2014. április 17. 08:58

A Magyar Nemzet információi szerint Karácsony Gergely lehet az Együtt-PM főpolgármester-jelöltje, így eldőlni látszik, hogy az MSZP-s Horváth Csabával szemben lesz ellenjelölt a baloldalon. A lap arról is ír, hogy Bajnai Gordon országgyűlési mandátumát Szelényi Zsuzsa kaphatja meg.

2014. április 17. 08:58

Karácsony Gergelyt indíthatja a főpolgármester-választáson az Együtt-PM – írja a Magyar Nemzet. Karácsony az ATV-ben korábban azt mondta: ha kapna ilyen felkérést, elvállalná. 

A lap arról is értesült, hogy Bajnai Gordon helyett Szelényi Zsuzsa ülhet be a parlamentbe. A korábban lehetséges képviselőként megnevezett Szigetvári Viktor ugyanis nem akar az országgyűlés munkájában részt venni.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. április 17. 15:49
Szelényi Zsuzsika negyed századig élvezhette a bankárfeleségek életét. Most kértek tőle valamit. Nem irigylem.
Ángyán Páván
2014. április 17. 15:37
Olyan ostoba feje van, mintha Bajnai fia lenne.
buddhafoga
2014. április 17. 13:47
"Karácsony lehet az Együtt-PM főpolgármester-jelöltje"... miért nem a Húsvét, az most aktuálisabb.
briganti
2014. április 17. 13:31
Budapestet újra megvezetik....Karácsony Benedek méltó utódja lehet a rágcsáló Demszkájnak. 20 évig megint bukó, mínusz, és mínusz, és csődközeli helyzet. De!!!!! Európa szivárvány városa leszünk!!!! Éljen!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!