Bokrosék is indulhatnak az EP-választáson

2014. április 22. 14:57

25 ezer aláírást gyűjtött Bokros Lajos pártja, a MoMa, 26-27 ezret az LMP; így mindkét párt indulhat az EP-választáson – írja a VS. Az LMP aláírásai már pénteken összegyűltek, de tovább akartak gyűjteni. A többi parlamenti párt már korábban leadta az aláírásokat.

2014. április 22. 14:57

Indulhat a MoMa és az LMP is az EP-választáson – írja a VS. A hvg.hu-nak nyilatkozva Schiffer András elmondta: már pénteken összegyűlt a kellő mennyiségű aláírás, de egyrészt a húsvét miatt, másrészt a lehetséges érvénytelen aláírások miatt tovább dolgoztak az aktivisták. Az LMP végül a parlamenti pártok közül utolsóként adta le az összegyűlt 26-27 ezer aláírást.

A Modern Magyarországért Mozgalom Párt sajtósa, Lévai Éva tájékoztatása szerint Bokros Lajos pártja szintén az utolsó pillanatban adja le a 25 ezer összegyűjtött aláírást. A Jobbik, az MSZP, az Együtt, a PM, a DK és a Fidesz-KDNP már korábban leadta az íveket, Fodor Gábor pártja, az MLP korábban bejelentette, hogy nem indulnak az EP-választáson. Az országgyűlési választási kampányban több tízezer aláírást összegyűjtő kispártok közül eddig csak A Haza Nem Eladó Párt és az ÚMP adta le az aláírásait.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
S0ma
2014. április 22. 18:27
Lala melyik padsorba akar beülni, amikor előkerül az EU-s imakönyv?
Csigorin
2014. április 22. 18:23
Egeszsegedre Lajos, en is veszek neha lottot :) Azert en a helyedben nem vennem meg elore a repjegyet...
states
2014. április 22. 16:08
Ez a jó, csak csak szalámizzák egymást az elvtársak.
PSmith
2014. április 22. 16:01
Magyarország reménybeli miniszterelnökét de minimum Budapest főpolgármesterét láthatjuk a képen. Legalább is a Konrád féle "bölcsek" szerint. Kéretik nagyobb tisztelettel kommentelni róla. Éppen ebéli képességeit (nyugodt, méltóságteljes, megfontolt, nem ripacs stb) bizonyítja a képen is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!