atv.hu: Szigetvári léphet Bajnai helyére

2014. április 11. 15:14

Az atv.hu információi szerint Szigetvári Viktor, az Együtt társelnöke ülhet be Bajnai Gordon felszabaduló képviselői helyére. A portál szerint ennek esélye nagyjából 90%-os. A másik esélyes Szelényi Zsuzsanna.

2014. április 11. 15:14

Az atv.hu az Együtt-PM politikusainál érdeklődött arról, ki kaphatja meg Bajnai Gordon megüresedő helyét a parlamentben. A portál úgy értesült, hogy 90%-os valószínűséggel Szigetvári Viktor az Együtt társelnöke ülhet be a parlamentbe. Szelényi nem kívánta kommentálni az értesüléseket.

Az atv.hu szerint a pártszövetség EP-listáját Bajnai Gordon fogja vezetni, de nem szeretne kimenni Brüsszelbe. Bajnait Jávor Benedek, Krasztev Péter és feltehetően Dorosz Dávid fogja követni a listán. A pártközeli források szerint a lista 3-4. helyén ismert művészek, húzónevek fognak feltűnni.

FRISSÍTÉS (19.55): Szigetvári Twitterén közölte: pontatlan az ATV értesülése.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Port Kennedy(Ausztralia)
2014. április 11. 19:21
"Szigetvári léphet Bajnai helyére". Lépjen. Ott egye meg a fene.
kjkj945
2014. április 11. 16:38
hat het hot hut a teve!!!
abraxas
2014. április 11. 16:37
Erre én nem vennék mérget. Szelényi jóval magasabban van a hierarchiában. Szigetvári akkor is csak egy "derék jobbágy". Még a végén túl magasra akar kapaszkodni, demokrácia ide vagy oda! :-))))))))))))
Zod
2014. április 11. 16:12
" Bajnait Jávor Benedek, Krasztev Péter és feltehetően Dorosz Dávid fogja követni a listán. A pártközeli források szerint a lista 3-4. helyén ismert művészek, húzónevek fognak feltűnni." Dorosz Dávid milyen művész?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!