Ács Sándorné Kishantosról: Olyan volt mint egy kivégzés

2014. április 15. 10:29

A Kishantosi Vidékfejlesztési Központ vezetője szerint elmondhatatlan érzés, amikor látja elpusztulni mindazt, amiért dolgozott.

2014. április 15. 10:29

Ács Sándorné az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta: az új tulajdonosok érvényes bírósági engedély nélkül vágtak bele a munkába és szántották be a földeket. Azt pedig egyenesen érthetetlennek nevezte, miért semmisítették meg a tavaszi vetés terményeit, amelyeknek értéke közel 140 millió forint volt.

Összesen 290 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. április 16. 08:44
Ez Orbanisztán,oszt jónapot!
Eltünt
2014. április 16. 04:21
Mszp fészek lehet a régi bérlő környezete.
Eltünt
2014. április 16. 04:00
Új bérlő nyugodtan alhat ,törvényt nem szegett betartotta,megnyeri a pert.
Eltünt
2014. április 16. 03:43
"A Kishantosi Vidékfejlesztési Központ vezetője szerint elmondhatatlan érzés, amikor látja elpusztulni mindazt, amiért dolgozott. " Munkája nem veszett volna kárba ha a törvényeket betartja , nem igyekszik az új bérlőt kitúrni a jogos bérleményéből. Az új bérlő jogos szerződésével miért kell érvényes bírósági engedély még, bele vágtak a munkába és felszántották a földeket a szerződésben rögzített területet ,új bérlő nem ment át más bérleményébe . Ácsné mindenről beszél csak a lényeget kerülgeti ,,lényeg az új bérlőnek érvényes bérleti szerződése van és ennek alapján munkálja azt a területet ami megilleti. Régi bérlő fifikás huncut ,uj bérlő földjét jogtalanul használatba vette majd az uj bérlő ellen bírósági pert indított, ,hosszú pereskedésre számított közben juniura a gabona is beérik learathatja bér fizetés nélkül ,az új bérlőt egy éves kár éri mert a bérletet vele fizettetik ki ,holott termést nem tud betakarítani .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!