Szili: Hiteles megoldások kellenek az embereknek

2014. március 17. 10:27

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt missziója Szili Katalin szerint az, hogy hiteles megoldásokat kínáljon az embereknek, hiszen őket az érdekli, hogyan, miből fizetik be a sárga csekkeket.

2014. március 17. 10:27

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) szerint hiteles megoldások kellenek az embereknek – mondta Szili Katalin elnök hétfőn a Kossuth Rádió országos listát állító szervezeteket bemutató műsorsorozatában. Azt mondta, pártja pontos és jól megfogalmazott programmal indul az április 6-ai választáson. Az Országgyűlés korábbi elnöke hangsúlyozta a pártja által megjelentetett 12 pont bevezetőjében szereplő „legyen béke, szabadság és egyetértés” kitételt, mert mint mondta, az a gyűlölet, amely ma a politikában érzékelhető, nem tartható fenn.

 
Pártja missziója az, hogy hiteles megoldásokat kínáljon az embereknek, hiszen őket az érdekli, hogyan, miből fizetik be a sárga csekkeket, miből lesz meleg étel, ruha a gyereknek – közölte. Szili Katalin, aki szerint garantált nyugdíjakra van szükség és a devizahitelesek problémáját is meg kell oldani. A KTI elnöke kitért a civil demokrácia erősítésének fontosságára. A „magyar társadalom nem csak két politikai színezetből áll”, ezért lenne szükség a kétkamarás parlamentre a civilek bevonásával – mondta Szili Katalin, aki szerint a határon túli magyaroknak nemcsak a választójogot kellett volna megadni, hanem azt a lehetőséget is, hogy választható képviselőik legyenek.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peti
2014. március 17. 14:42
Szilinek lázálma volt, és hitelesnek képzelte magát... Katalin, látom, már te is rájöttél: nem kellett volna elengedni a Feri farkát, akkor talán most te is kaphatnál egy széket :) Nagy TALÁN, mert a hely kevés, a várólista hosszú. Sok éhes szájat kell betömni... pardon, etetni.
red label
2014. március 17. 11:02
Szili Katalin szájából a hitelesség nagyon "jól" hangzik. Amikor házelnők volt, a Gyurcsány mellett szavazott, ez nagy politikai hiba volt. Ezt sokan nem felejtik el, Katika!!!!!
wartog
2014. március 17. 10:58
elsősorban hiteles emberek.Aki ott volt a hatalomban, aki ingyen élt akkor,aki minden pozitívumot élvezhetett az most menjen a p...ba.Katika Pécsett sem hiteles.
kukagyerek
2014. március 17. 10:38
Kedves Katika! MSZMP >>> MSZP >>>> és így tovább!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!