Szepessy: Az Összefogás Párt nem jobb- vagy baloldali

2014. március 11. 10:13

Szepessy Zsolt szerint a „baloldali összeállás névlopása” az oka annak, hogy pártjának csupán 59 jelöltjét sikerült nyilvántartásba venni, ezért pedig jogi úton kártérítést kérnek.

2014. március 11. 10:13

Az Összefogás Párt nem jobb- vagy baloldali, hanem emberközpontú, problémamegoldó párt – jelentette ki a párt elnöke kedden, a Kossuth Rádiónak az országos listát állító szervezeteket bemutató műsorsorozatában. Ez azt jelenti, hogy ha egy embernek nincs munkája, akkor attól függetlenül munkát kell biztosítani számára, hogy jobb, vagy baloldali – illusztrálta példával pártja filozófiáját Szepessy Zsolt.

 
A pártelnök hangsúlyozta, hogy tudatosan választották az összefogás nevet, mert az ország építése érdekében össze akarják hozni egymással a jobb- és baloldali embereket. Úgy vélekedett: a „baloldali összeállás névlopása” az oka annak, hogy csupán 59 jelöltjüket sikerült nyilvántartásba venni. Ezért jogi úton kártérítést kérnek – mondta Szepessy Zsolt.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peti
2014. március 11. 13:22
Ezt a Centrum pártos cselt nem kellene már erőltetni, Zsolt! Kicsit el is késtél vele. Inkább menj pereskedni... Persze mindketten tudjuk, hogy egy fillért nem látsz ebből, de az ügyvéded örülni fog, elvégre neki is van családja, neki is munkát kell adni...
qccqccqcc
2014. március 11. 11:53
Hanem mi? Metrosexuális talán.
*ufó*
2014. március 11. 11:18
változtass te is nevet: szeplőtlen szepessy párt - szszp :)
Csigorin
2014. március 11. 10:44
En ugy latom hogy a nevlopasuk az oka annak hogy egyaltalan 59 jelolteteket nyilvantartasba tudtatok vetetni. Maradj szepen csondben, es bizz benne hogy lesz 5%-nyi rontott szavazat :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!