Schmuck: A baloldal hitelét a tettek hozzák vissza

2014. március 18. 09:38

Schmuck Andor, a párt ügyvezető elnöke kedden a Kossuth Rádióban elmondta: a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja programját a 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás szlogen köré építi.

2014. március 18. 09:38

A Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja (SZMPP) programját a 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás szlogen köré építi - mondta Schmuck Andor, a párt ügyvezető elnöke kedden a Kossuth Rádió országos listát állító szervezeteket bemutató műsorsorozatában. A politikus kifejtette, a cél, hogy minden családban legyen legalább egy kereső, „mert, ha munka van, minden van”. A szórakozás témakörébe az élethosszig tanulást említette Schmuck Andor, a pihenés pedig – mint mondta – a szépkorúakról szól. A nyugdíj nem kegy, hanem jog, az időseknek joguk van a szociális biztonsághoz és az egészségügyi ellátáshoz – tette hozzá.

 
Schmuck Andor szerint az egyetlen tisztességes kampány az, ha a rászorulókon segítenek, ennek jegyében indították útjára egészségbuszukat, és tartanak ételosztásokat. A baloldal hitelét a tettek hozzák vissza; „a dumából mindenkinek elege van” – fogalmazott Schmuck Andor. Az SZMPP ügyvezető elnöke megismételte, a párt jelöltjei visszafizetik a Magyar Államkincstárnak az egymillió forint kampánypénzt, és erre kérik a többi 1500 egyéni jelöltet is. Az összeget bölcsődei fejlesztésre fordítanák.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2014. március 18. 20:42
A te hitelességedet még az se hozná vissza, ha képes volnál lefogyni, hogy legalább egy picit hasonlíts azokhoz a nincstelenekhez, akikre építed a politikai bizniszedet...
damm
2014. március 18. 20:27
már megint hiteleket akarnak? Hitelügynökség.
peti
2014. március 18. 13:40
Tévedsz, Andor. A "baloldal" hitelét (ideértve a sajátodat) semmi_nem_hozza_vissza. És nem csak azért, mert sosem volt nekik...
Wagner Hopkins
2014. március 18. 13:20
Nyűvek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!