Orbán Viktor a Fidesz programjáról: Folytatjuk!

2014. március 19. 12:14

A miniszterelnök szerint egy szóban összefoglalható a Fidesz programja: „folytatjuk”. Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági évnyitó című rendezvényén emellett arról is beszélt: cél, hogy kétszer akkora növekedést produkáljon a magyar gazdaság, mint a német; illetve a magyar enerigaár-rendszer versenyképes legyen az Egyesült Államokéval.

2014. március 19. 12:14

Orbán Viktor szerint célul kell tűzni, hogy a magyar gazdasági növekedés az előttünk álló időszakban kétszerese legyen a német bővülésnek, mert „ez benne van a magyar gazdaságban”. A miniszterelnök szerdán Budapesten, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Gazdasági évnyitó című rendezvényén beszélt erről. Azt mondta, a jelenlegi kormánytöbbség választási programja egy szóban összefoglalható: „folytatjuk”.

Orbán Viktor kijelentette, hogy az elmúlt egy évben végre sikerült a saját lábára állítani Magyarországot, 2013-ban sikerült elérni, hogy külső segítség nélkül álljon a lábán a magyar gazdaság. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy Magyarország továbbra is részese a globális gazdaságnak.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy a kormány arra törekszik, hogy ne csak a háztartási, hanem az ipari energia ára is Magyarországon legyen a legolcsóbb Európában. A cél az, hogy „mi, magyarok versenyképesek legyünk az Egyesült Államok energiaár-rendszerével” – mondta a miniszterelnök. Hangsúlyozta: a következő időszakban az olcsó és képzett munkaerő mellett az energiaár lesz a legfontosabb versenytényező a gazdaságban.

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2014. március 20. 11:05
Elegünk volt a 8 évig tartó rettegésből!!! Amíg a maszop bitorolta a hatalmat, az emberek még az utcára is féltek kimenni, hiszen újságírókat vertek a nyílt utcán, belőttek még a Főkapitányság ablakán is, cigányokat lődöztek halomba. Rettegés volt az életünk, nem tudhattuk, mikor veszik el a megmaradt kevés bérünket 40-50%-os adóztatással. A végén 36%-nál és a 13. egyhavi lenyúlása után zavartuk el ezeket a csávókat. Az emberek féltek még a kokárdát is kitűzni, mert a gyurcsányi rendőrterror vegzálta miatta az ünneplő lakosságot. stb. stb. Az volt a félelem 8 éve.
csuka
2014. március 20. 09:53
"Az imént felsoroltak fényében nem kérdés, a Fidesz is szabadkõmûves, hazaáruló erõ. A nemzet és a keresztény fogalmakhoz semmi közük sincsen! A Fideszre adott szavazat egyenértékû az MSZP-re adott vokssal! És lehet, hogy Orbán Viktor „király” egyeseknek… De a király HAZUG és MEZTELEN!” Csurka István, 2004
jenggot
2014. március 20. 00:15
Né!!!!
Kárpáti Zoltán
2014. március 19. 23:48
Ezeknek (orbanisták) tök mindegy mit csinálsz. Akár az ellenkezőjét is csinálhatnád, ahhoz is csápolnának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!