Még nyolc „bissau-guineai” bankszámla van a Magnetnél

2014. március 19. 19:46

További nyolc bissau-guineai útlevéllel nyitott bankszámláról tud az Index, melyet magyar állampolgárokhoz lehet kötni. Az MNO cikke szerint találtak még ilyen útleveleket, melyeket szocialista politikusokhoz lehet kötni. Egyes források szerint a volt pénzügyminiszter, Veres János is érintett lehet, ő azonban ezt határozottan cáfolta.

2014. március 19. 19:46

Az Index információi szerint Simon Gáboron kívül még nyolx ember nyitott nyitott bissau-guineai útlevéllel bankszámlát a Magnet Bankban. A portál információi szerint Welsz Tamás és a volt VI. kerületi szocialista alpolgármester Fürst György is ilyen módon tartotta pénzét a bankban.

A Magyar Nemzet szerdai cikke szerint a Welsz házában folytatott házkutatás során más szocialista politikusok számára kiállított útleveleket is találtak. Az Index több forrásból úgy értesült, hogy a Gyurcsány-kormány volt pénzügyminisztere, Veres János is érintett lehet, Veres azonban ezt határozottan tagadta, és neve nem szerepelt a Magnet Bank kilenc „bissau-guineai” ügyfele között

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2014. március 20. 15:23
Lenne azert egy kerdesem: Bissau-Guinea szamara egesz veletlenul nincs vizumkotelezettseg? Mert akkor valaki abba az utlevelbe kiallitott schengeni vizumot, valamint ha itt bankszamlat nyitottak akkor lakcimkartyat is... szoval azert vegyuk csak elo azt a kovetseget ahol kiallitottak ezeket a vizumokat! ha viszont nem volt ervenyes tartozkodasra jogosito papir az utlevel mellett, akkor meg a bankot kell meghuzkodni.
DFK
2014. március 20. 12:50
tessék mondani, magyar állampolgár van egyáltalán a szoci/összefosás vezérkarban? vagy mind afrikai, stb?
BőröndÖdön
2014. március 20. 12:48
A legendásan igazmondó zsemnyin zsipaó már csak tudja...
Vakkhangya
2014. március 20. 12:39
Nem is olyan régóta tudjuk, hogy az USA szinte mindent tud a világról. Ha úgy tartja kedvük nem sokára megtudhatjuk hol melyik bankban és milyen néven van Orbán vagyona.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!