Kapcsolatot találtak az ÚMP és Zuschlag cége között

2014. március 15. 08:43

Az Új Magyarország Pártnak, amely 150 millió forintos kampánytámogatásra tett szert, szerződése van Zuschlag János cégével, a Zuschlag Consultinggal. Táncsics Péter pártelnök szerint szükségük van a börtönviselt volt MSZP-s politikus szakértelmére, aki főként tanácsokat ad.

2014. március 15. 08:43

„Most már napi kapcsolatban vagyok a Zuschlag Consultinggal, nem szégyellem: vannak olyan területei a politikának és a közéletnek, ahol Jánosnak nagyobb tapasztalata van. A tanácsadás az egyik legfontosabb” – mondta az ÚMP elnöke, Táncsics Péter a Hír TV Célpont című műsorának. Az Új Magyarország Párt 42 egyéni jelöltet és így országos listát is tudott állítani, ezért mintegy 150 millió forintos költségvetési támogatásban részesül.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gandras
2014. március 15. 18:28
eléggé cinikus ez az egész, de hát a fidesz új sztárjáról beszélünk...
peti
2014. március 15. 11:19
Tanácsokat ad, mint pl: - erős nejlonszatyrot válassz, mert leszakadhat a füle - az eljárás során mindent tagadj - ne ülj le, mielőtt a bíró engedélyt ad rá, pikkelni fog rád - ha minden kötél szakad, köss vádalkut, mószerold be a társaid - odabent köcsög leszel, vagy csicska - alsó ágyat válassz, a felsőért megvernek - szappanért óvatosan hajolj le - a cigi, az valuta Stb stb.
kukagyerek
2014. március 15. 10:30
"..aki főként tanácsokat ad." ....... A szakember, az szakember!
StG
2014. március 15. 08:57
"vannak olyan területei a politikának és a közéletnek, ahol Jánosnak nagyobb tapasztalata van" Más kérdés, hogy normális embereknek nem valók ezek a területek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!