Havas: A Fidesz áll a kispártok mögött

2014. március 12. 15:07

Havas szerint a Fidesznek megér pár milliárdot, hogy tutira menjen, így születtek a kispártok.

2014. március 12. 15:07

Havas Henrik szerint a Fidesz áll a kispártok mögött, Lovas Zoltán szerint a „nagyeszű sündisznócskák”, azaz a baloldali ellenzék kampányfőnökei tehetségtelenek. Lovas szerint a szavazatok 5-10%-a el fog fecsérlődni. 

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2014. március 13. 10:43
Végtelenül elkeserítő,hogy te még mindig megmondó ember vagy a magyar közéletben.Teljes káosz uralkodik a fejedben amit olyan gőggel közvetítesz az egyszerű emberek felé,hogy az vérlázító.Hazudsz,megtévesztesz,visszaélsz a 90-es évek elején összeszedett politikai potentáltak ismeretségével.Vidéken ezt ugy mondják gané ember vagy.
Kárpáti Zoltán
2014. március 13. 09:20
A Fidesz támogatja a magyar politikai paletta sokszínűségét. Csak Szigetváryék vannak megint lemaradva. Elapadt a lóvéjuk, Klintonné nem utalt. Simon is lelépett a kasszával. Szóval szarul állnak.
catalina9
2014. március 13. 09:19
Havas: A Fidesz áll a kispártok mögött.." Emlékezzünk elvtársak, Havas elvtárs is, Kupa Mihályra és a Centrumpártra!!!
johnnyrotten
2014. március 13. 08:50
Megnéztem másodszor is ez a ki s bejátszást. Elképesztő az a lenézés, ami ezekből a megmondó emberekből árad azok felé, akik nem a napi politikával kelnek és fekszenek! Már csak ezért is megérdemlik, hogy szopjanak, a pártjaik is,meg ők is. Tudomásom szerint a hasonnevű pártok sokkal korábban létre jöttek, az már a Nagy Összefosás problémája, hogy egy alapvető marketingszempontot figyelmen kívül hagytak. Mert ennyire bénák, és még ehhez sem értenek... Egyébként még egy megfigyelés: a stúdióban a székek háttámlája a DK-logóját formázza! Biztosan a Féleszű ajándéka volt! :-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!