Orbán miért szórja a magyar adófizetők pénzét erdélyi focira?

2014. március 19. 13:22

Újabb pénzmosodát nyitott Orbán Viktor az értékelhetetlen és nézhetetlen magyar futball körül. Ezúttal százmillió forintot ad a maffiakormány a Székelyföldi Labdarúgó Akadémia javára.

2014. március 19. 13:22
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt

„Újabb pénzmosodát nyitott Orbán Viktor az értékelhetetlen és nézhetetlen magyar futball körül. Ezúttal százmillió forintot ad a maffiakormány a Székelyföldi Labdarúgó Akadémia javára. Az Orbán Viktor és haveri körébe tartozó Puskás Akadémia partnere az FK Csíkszereda, amely működteti az ominózus székelyföldi akadémiát.

Ez azt jelenti, hogy Orbán - néhány héttel a választás előtt - miközben  miattuk Magyarországon emberek tízezrei éheznek, az adófizetők pénzét futballra költi el, ráadásul egy másik országban.

A Demokratikus Koalíció él a gyanúperrel, hogy a kiutalt támogatás egy része előbb-utóbb visszakerül Orbán és cimborái környékére, és néhány felcsúti rokon és barát gazdagszik majd tovább.

A DK felszólítja Orbán Viktort, hogy ne szórja el tovább személyes hobbijára az adófizetők pénzét. Látva, hogy a Puskás Akadémia pár száz néző előtt szerencsétlenkedik a hazai meccsein, minden fillér kidobott pénz egy szinte senkit nem érdeklő politikusi hóbortra.

Többek között azért lenne szükség miniszterelnök-jelölti vitára, hogy az efféle botrányokról is próbáljon értelmes választ adni a távozni kényszerülő kormányfő.”

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispalyas
2014. március 20. 07:00
Mocsok Zsóti, neki a székely idegen. Kárpótlásra, zsinagógára nem sajnálná a pénzt, csak a mi véreinktől. Hihetetlenül pofátlanok ezek a magyarországi zsidrákok.
brabant89
2014. március 19. 23:02
Bár gusztustalan szavazatvásárlásnak tartom a székely labdarúgó akadémiának adott 100 milliós ajándékot (hát igen, ha már ott is vannak szavazópolgárok, akkor a Székelyföldön is kell kampányolni), de Gréczyék kommunikációja csak az elkötelezett hívekre hat, senki másra. Teljesen elhibázott ez a "maffiakormányozás", csakúgy mint az, hogy biztos jön belőle vissza pénz a haveroknak. Ez vaktában lövöldözés, ami nem lehet eredményes.
leech
2014. március 19. 19:35
Geeczi ! Székelyföld a miénk volt és lesz ! Pénz jó helyre megy , mert nem zsidónál landol ! Neked kuss , nem vagy senki,csak egy puha pöcs . Szebb Jövőt !
Ellensúly
2014. március 19. 18:50
Gréczy és a többi DK-s úgy ugrik a határon túliakra, mint a Jobbik szélsőséges szárnyának tagjai a zsidókra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!