Dávid Ibolya: Semmi közöm Almássy lemondáshoz

2014. március 10. 12:02

Az MDF volt elnöke az UD Zrt.-ügyben indult büntetőper megismételt elsőfokú eljárásának első napján kijelentette: Almássy Kornélt saját megbízói vonták vissza.

2014. március 10. 12:02

„Semmi közöm nem volt Almássy Kornél lemondáshoz, Almássyt saját megbízói vonták vissza” – mondta Dávid Ibolya, az MDF volt elnöke az UD Zrt.-ügyben indult büntetőper megismételt elsőfokú eljárásának első napján, a Pesti Központi Kerületi Bíróságon hétfőn. Dávid Ibolyát és egykori párttársát, Herényi Károlyt az ügyészség kényszerítéssel vádolja.

A vád szerint a két egykori MDF-es politikus egy hangfelvétel nyilvánosságra hozásával fenyegette meg Almássy Kornélt. Ennek hatására Almássy Kornél visszalépett az MDF elnökjelöltségétől. Vallomásában Dávid Ibolya hangsúlyozta: nincs okozati összefüggés bármilyen magatartása és Almássy visszalépése között, sőt maga az érintett cáfolta az ügyészség vádját, amikor arról beszélt Csányi Sándornak, az OTP vezérigazgatójának, hogy visszalépése mögött a Somogy megyei MDF-elnök „elrablása” áll, ő pedig megijedt és fenyegetve érezte magát.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
székely
2014. március 11. 07:21
Érdekes a felcsuti baltás pávatáncost 2010-ben megdicsérte az ügyészség, amikor visszalépésre kényszerítette az ingatlanadót elképzelhetőnek tartó FIDESZ-s képviselőjelöltet
qccqccqcc
2014. március 10. 17:17
Persze, anyukám, a focihoz se értettél, baszd meg.
Peter8811
2014. március 10. 17:05
Ne basszanak már ki velem, én ott se voltam amikor Szilvás bedobta a CD-a posta fiókomba akkor láttam életemben először Szilvás CD-t azt hitetem szilvás gombóc csak laposra sikeredett.
Peter8811
2014. március 10. 17:00
A CD-t meg én lobogtattam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!