BKV-jeggyel kampányol a Sportos és Egészséges Magyarországért Párt

2014. március 29. 12:56

A sportos párt furcsa kampányakciót talált ki: hétfőn 11 és 13 óra között a Keleti Pályaudvarnál osztogatnak majd ingyen BKV-jegyeket azoknak, akik a helyszínen biztosított kerékpárokon legalább 3 percet tekernek.

2014. március 29. 12:56

A Sportos és Egészséges Magyarországért Párt hétfői akciója során több száz vonaljegyet oszt szét a Keleti Pályaudvarnál azok között, akik legalább 3 percig tekernek majd a helyszínen biztosított kerékpárokon. A „Megéri mozogni! A SEM hétfőn is ingyenessé teszi a 4-es metrót!” elnevezésű kampányprogramra március 31-én, 11 és 13 óra között kerül sor a 4-es metró lejáratánál.

Az esemény célja egyébként az lesz, hogy a SEM szélesebb körben is megismertethesse 18 pontos programcsomagját. Ezek főként a magyar egészségügyi mutatók javítását és a tömegsport hatékonyabb támogatását célozzák.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szörf Balatonszepezd
2014. március 29. 19:23
A szörf is tömegsport lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!