Az Elmű-Émász eltávolította a villanyoszlopra helyezett plakátokat

2014. március 31. 10:25

Az Ab és a Kúria döntései alapján lehetne a villanyoszlopokon kampányolni, az Elmű-Émász azonban nem adott erre engedélyt egyik pártnak sem. A cég szerint balesetveszélyes és az oszlopok épségét is veszélyeztetik az illegális plakátok.

2014. március 31. 10:25

Eltávolítja a villanyoszlopokra helyezett választási plakátokat az Elmű-Émász – közölte a társaság pénteken az MTI-vel. Tudatták: az elmúlt napokban az Elmű-Émász vállalatok tulajdonában álló oszlopokon illegálisan felszerelt politikai plakátok jelentek meg.

Bár az Alkotmánybíróság és a Kúria döntései alapján politikai plakátok kihelyezése elvileg lehetséges, de ehhez a tulajdonos hozzájárulása szükséges a villanyoszlopok, kandeláberek esetében is. Az Elmű-Émász társaságcsoport pedig ilyen tulajdonosi hozzájárulást nem adott senkinek – közölte a vállalat. Hozzátették, a hozzájárulást balesetveszély és az oszlopok épségének megőrzésére érdekében nem adtak senkinek. Az illegális plakátokat eltávolítják.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2014. március 31. 12:19
Ennyit az Abről és a Kúriáról. Törvény betűje, de más is értelmezi a saját szemszögéből akkor meg kijön, hogy idiótákkal teli az AB és a Kúria is.
Pinter68
2014. március 31. 11:46
Sem az ellenzék, sem pedig a Fidesz. A cég csinálja, pont azért, ami a cikkben le van írva. Kivételesen, nem kell hátsó szándékot keresni. Bár tudom, hogy kampányidőszakban nehéz róla leállni. :)
sóhivatalnok
2014. március 31. 11:37
"Az Elmű-Émász társaságcsoport pedig ilyen tulajdonosi hozzájárulást nem adott senkinek" Nem is beszélve Nyerges Zsoltiról (akinek az egykori lízingcégétől az Elmü-Émász-ban résztulajdonos MVM Baji Csaba vezérigazgatót importálta). Csak hogy értsük a hír hátterét.
states
2014. március 31. 11:01
Nagyon helyes, egyébként a szocik csinálják, mert így Mekegházy és társai homlokára nehezebb ráírni, hogy Simon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!