Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Szijjártó ellen az Összefogás

2014. február 12. 11:52

Budai Bernadett kijelentette: Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár nem tud elszámolni tavalyi 16 millió forintos vagyongyarapodásával.

2014. február 12. 11:52

Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkárral szemben a baloldali összefogás a parlamentben – közölte Budai Bernadett MSZP-szóvivő és Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője szerdán sajtótájékoztatón.

Budai Bernadett azt mondta: Szijjártó Péter nem tud elszámolni tavalyi 16 millió forintos vagyongyarapodásával. Az államtitkár bruttó 14,7 millió forintot keresett, nettó tízmillió forintot, vagyis megtakarítása többel nőtt, mint amekkora bevétele volt – fűzte hozzá.

A szóvivő szerint ez akkor is megmagyarázhatatlan, ha Szijjártó Péter „remetéket megszégyenítő életmódot folytat” vagy családja tartja el. Budai Bernadett azt mondta: a vagyongyarapodás csak úgy állhatott elő, ha az államtitkár összes befektetése 30 százalékos hozamot ért el, ami szerinte nem életszerű, ezért kezdeményeznek vagyonnyilatkozati eljárást.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DezInf
2014. február 13. 08:41
Egyik kutya, másik ugat:)
tango47
2014. február 12. 17:34
Hát, ha ezze próbálják ellensúlyozni Simon viselt dolgait ( aránylag új hír, hogy még 2 db kb. 80 milliós lakást is finanszírozhatott a 240 milla felett) akkor elég gyengécske kísérlet.
tetigi
2014. február 12. 17:32
Nem jön át a link, túl hosszú. Eljárás: 1) www.parlament.hu 2) Képviselők (katt) 3) Egy képviselő adatai (katt) 4) Szijjártó Péter (katt) Vagyonnyilatkozatok a lap alján.
ballada
2014. február 12. 17:13
Röhej ,tegnap gyf akart elszámoltatást most meg a kis ájulós cickány Szijjártót vették napirendre,humorba illő.Budai tegyél feljelentést ha nem tetszik valami ,de ajáénlom először ti és a vezéreid számoljanak el már a hiánnyal azután óbégassatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!