Schmuck: Mi vagyunk a baloldal igazi alternatívája

2014. február 07. 14:34

Miért bútorozott össze Schmuck Andor és Árok Kornél? ÉS miért maradtak ki a baloldali összefogásból?

2014. február 07. 14:34

Értékalapon, nem érdekalapon akarnak politizálni Schmuck Andorék Árok Kornél szavai szerint. A Magyar Szociáldemokraták Pártja Árok Kornélt indítja a kaposvári 1-es számú választókörzetben a tavaszi országgyűlési választásokon. A somogyi jelölteket csütörtökön Schmuck Andor elnök mutatta be a sajtó képviselőinek Kaposváron. 

Schmuck Andor a Kaposvár Mostnak elmondta: szükség van egy olyan baloldali erőre, amely egyértelművé teszi, mi is az esélyegyenlőség és a szolidaritás. – „Meggyőződésem, hogy az igazi baloldali alternatíva mi vagyunk” – fogalmazott.  

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. február 07. 19:35
Az is érdekes, és sokatmondó, hogy mindegy miről tart szinte akármelyik párt sajtótájékoztatót a riporterek mindig mindegyiket Gyurcsányról kérdezik. Ha van közük Gyurcsányhoz, akkor azért, ha semmi közük Gyurcsányhoz, akkor meg azért. Valamiért mindig mindenkinek Gyurcsányhoz kell viszonyulnia az újságírók szerint. Vajon miért?
Akitlosz
2014. február 07. 19:29
Kár, hogy a létező összes rengeteg temérdek "baloldali alternatíva" kivétel nélkül Mszp-s gyökerű. Van olyan bal oldal, amelynek a vezetői ne lettek volna tagjai az Msz(m)p-nek illetve ne lettek volna az Mszp-s hatalom valamilyen funkcionáriusai? Hát nincsen egy sem. Ráadásul ez ne is csak a bal oldali alternatívákra igaz, de a magukat - persze hamisan - jobb oldaliaknak előadni akarókra is. lásd például Bokros Lajos egykori Mszp-s pénzügyminisztert!
enmar
2014. február 07. 19:25
Én eddig abban éltem, hogy a panamalajosék az igazi alternatíva...bakkszus! Még jó, hogy a slukk felvilágosított...
Senye Péter
2014. február 07. 18:07
A komcsik valamikor sokat emlegették és átkozták az ún. jobboldali szociáldemokratákat, mármint azokat, akik nem hajlottak a bolsevik eszmék felé. Schmuck Andor pártja vajon melyik irányt választja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!