Marcali és Kereki választ

2014. február 23. 09:20

Somogy megye két településén tartanak ma időközi önkormányzati választást, és nem ez az utolsó: március végéig még lehet időköziket tartani. Marcaliban képviselőt, Kerekiben polgármestert választanak.

2014. február 23. 09:20

Marcaliban egy önkormányzati képviselőt választanak, négy jelölt indul a szavazatokért. Kerekiben szintén négyen versengenek a polgármesteri posztért.

Az időközi önkormányzati választáson érvényességi küszöb nincs, az a jelölt győz, aki több szavazatot kap.

Idén március 30-án tartanak utoljára időközi önkormányzati választásokat. A jogszabályok szerint októberig – az új, „rendes” önkormányzati választásig – már nem lehet időközi választást kiírni. Az addig megüresedő egyéni képviselői és polgármesteri helyek betöltetlenek maradnak.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2014. február 23. 10:52
Osztják-e már a zsekfűvel ékesített virslit és korsókat?
korona
2014. február 23. 10:34
Nagyon remélem, hogy a lakosságnak lesz annyi józan esze, előrelátása, hogy - ha van - jobbikosra adják szavazatukat. Ha nem, akkor ez azt jelenti, hogy továbbra is beleegyeznek a kommunista-zsidó vezetésbe. Utána ne csodálkozzanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!