Magazinműsort indít a TV2

2014. február 12. 14:59

Új infotainment műsort indít a TV2: Az Élet újra vasárnap esténként a Napló különkiadása lesz. Hétről-hétre három emberi sorsot fognak bemutatni a tervek szerint.

2014. február 12. 14:59

A Napló szerkesztői fogják készíteni a TV2 új infotainment műsorát, Az Élet újra címmel. A tervek szerint hétről-hétre három-három emberi sorsot fognak bemutatni. A műsorban a szereplők beszélnek a helyzetükről, és szakértők segítségével megpróbálhatják megoldani problémáikat. Ebben három szakember segít nekik, Ábri Judit a munkavállalásban, Soós Viktória a szerelmi kérdésekben, Hajnal Géza pedig pénzügyekben segít.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2014. február 12. 17:33
Választási kampány lesz ,,sztárolják azokat akiknek régen a börtönben kéne ülni,akik milliókat elsíboltak a közpénzekből külföldi titkos számlákra???? Vagy kupleráj műsor lesz?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!