Eddig ötvenöt jelöltet vettek nyilvántartásba

2014. február 20. 19:26

Az egyéni választókerületi bizottságok csütörtök estig ötvenöt jelöltet vettek nyilvántartásba, közülük negyvenketten a Fidesz-KDNP jelöltjei. Az Összefogás pártjainak nyolc, a Jobbiknak három jelöltjét regisztrálták eddig.

2014. február 20. 19:26

A választási bizottságok a Fidesz-KDNP jelöltjei közül 42-t vettek már nyilvántartásba országszerte, az MSZP-Együtt-DK-PM-MLP szövetség jelöltjei közül nyolcat. A Jobbiknak három, az Új Magyarország Pártnak és a Jólét és Szabadság Demokrata Közösségnek egy-egy jelöltje van már nyilvántartásba véve.

Csütörtök estig összesen 159 jelöltet jelentettek be, köztük van a már 55 nyilvántartásba vett jelölt, a többiekről a bizottságok még nem döntöttek. Az egyéni választókerületekben azok a jelöltek indulhatnak, akik összegyűjtöttek 500 érvényes ajánlást. Az ajánlóíveket hétfőn vehették át a pártok a választási irodáktól, akkor kezdődött meg az aláírások gyűjtése.

Az egyéni választókerületi választási bizottságoknak a bejelenéstől számított három napjuk van arra, hogy döntsenek a jelölt nyilvántartásba vételéről. Az országgyűlési egyéni választókerületben indulni szándékozó jelöltek március 3-ig gyűjthetik az ajánlásokat, addig kell leadniuk az ajánlóíveket az egyéni választókerületi választási bizottságnak.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. február 21. 08:19
Mandi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Értelmesebb cikkek nincsenek???????????? Ugorkaszezonotok van!!! Gyűjtögetnek a pártok ezerrel! De mi ebben a HÍR???????
nyugalmazott tanár
2014. február 21. 08:05
"az MSZP-Együtt-DK-PM-MLP szövetség jelöltjei közül nyolcat." Ki az az eszement barom, aki a saját családjának ártva ezek mögé a politikai kalandorok mögé odaáll? Akad néhány ocsmány Jágó, de azok már annyira elvakultak, hogy mindenféle értelmes párbeszédre képtelenek. Kár minden erőfeszítésért. Reménytelen pszichiátriai eset valamennyi. Vagy tettestársuk.
nyugalmazott tanár
2014. február 21. 06:14
A választási bizottságok a Fidesz-KDNP jelöltjei közül 42-t vettek már nyilvántartásba országszerte, az MSZP-Együtt-DK-PM-MLP szövetség jelöltjei közül nyolcat Ez az arány hízelgő a bukott maffiabaloldal számára. Ennyit sem érdemelnek, miután egyszer (vagy többször?) már tönkretették az országot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!