A jegybanktól is távozik Doubravszky

2014. február 25. 12:59

A Privátbankár szerint a pénzügyi ombudsman hivatala utána az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központját sem sikerült beindítania Doubravszky Györgynek.

2014. február 25. 12:59

A Privátbankár.hu információi szerint távozik a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának éléről Doubravszky György. Feladatait ideiglenesen Freisleben Vilmos, a jegybank felügyeleti területén működő fogyasztóvédelmi igazgatója látja el. Doubravszky távozását azóta megerősítette az MNB szóvivője is.

Matolcsy bizalmasának korábban a pénzügyi ombudsmani hivatalt sem sikerült felállítania, ezért került át a fogyasztói jogok védelme a Magyar Nemzeti Bankhoz. Ez lett a Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ, amelynek vezetésére Matolcsy ugyancsak őt kérte fel, de úgy tűnik, ennek beindításával is akadtak problémái. Azt egyelőre nem tudni, hogy Doubravszky távozása kihat-e a jegybankon belüli fogyasztóvédelmi szervezeti munkára is – írja a Privátbankár.hu.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
S0ma
2014. február 25. 15:25
Doubravszkynak nem volt könnyű helyzete. Ma, amikor csak a Jó Isten tudja megmondani, mit mennyire és ki hogyan gondol komolyan, illetve mennyire tetszene a bankoknak az extra-extraprofit megnyirbálása, előfordulhat, hogy a legjobb szándék ellenére sem megy valaki egyről a kettőre. Egy biztos: A bankok vidáman röhögnek a markukba mindaddig, amíg annyi számlavezetési és egyéb díjat szedhetnek be, amennyit nem szégyellnek. Ugye, azt mindenki elfelejti, hogy az állami szférában kötelező bankszámlára utalni a jövedelmet, valamint a legkisebb vállalkozásnak is kötelező bankszámlát nyitnia, ha van rajta forgalom, ha nincs, több ezres számlavezetési díjat akasztanak le róluk a bankok!
pimepime
2014. február 25. 13:23
Ki ez a Doubravszky György? http://kuruc.info/r/2/108881/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!