BÚÉK helyett DÚÉK

2014. január 02. 07:38

Indokolt lehet áttérni az időszerűbb DÚÉK-ra. A Demokratikus Újesztendőt Kívánok változatra. Telitalálat.

2014. január 02. 07:38
Várkonyi Tibor

„A szapora beszédű Szentpéteri Nagy Richard, a Klub-rádió heti adásának évzárójában, szellemesen és találón búcsúzott ügyeletes vendégétől. Az újév kezdetén - mondta - sutba dobhatjuk, vagy akár meg is tarthatjuk a hagyományos köszöntést, a BÚÉK, a Boldog Újévet Kívánok formulát, de helyette, netán mellette is azonban, indokolt lehet áttérni az időszerűbb DÚÉK-ra. A Demokratikus Újesztendőt Kívánok változatra. Telitalálat.

A műsorvezető nem kérkedett azzal, hogy az ő fölfedezése, neki is elmondták, bárki volt is a kitalálója, fején találta a szöget. Leleményes és szellemes ország vagyunk, értelmiségünk, állítson bárki bármi mást, talpra esett, megfogalmazásban mindig rálel a megfelelőre. Ki vonhatná kétségbe, hogy 2014 tavaszán ez a kulcskérdés. A közvélemény kutatások zűrzavara ellenére azon múlik további sorsunk, hogy sikerül-e megszabadulnunk torzított demokratikus berendezésünktől, vagy további négy évig marad a politikai önkény.”

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pkarcsi
2014. január 02. 17:24
Vén őskövületi idióta,tipikus népszavás!
Alarik
2014. január 02. 12:10
Ja igen, azok a demokrata bolsevikok, akiknek mintapéldánya az öreg Tibi fater :D Aki régi élharcosa a mozgalomnak. Nem fater, a kérdés inkább az, hogy meddig húzódik még a maguk agóniája.
atila68
2014. január 02. 11:20
Ezzel az erővel kívánhatnánk kék eget, meg zöld füvet. Telitalálat. Balfaszok!
enes
2014. január 02. 11:12
Népi Demokratikus Újesztendőt Kívánok = NDUÉK
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!