Ürömön keresi a rendőrség a banki robbantót

2014. január 19. 12:57

Az ORFK közlése szerint rendőri akció zajlik Ürömön, ahová jelentős erőket mozgósítottak. A Lehel utcai banki robbantással összefüggésben ellenőriznek egy bejelentést.

2014. január 19. 12:57

Lapértesülések szerint száznál is több rendőrt vezényeltek Ürömre, az akció pedig a Lehel utcai banki robbantással függ össze. Az Index szerint a titkosszolgálat és a TEK is kivonult a helyszínre.

Az ORFK szóvivője megerősítette: egy ingyenesen hívható zöld számra érkezett, a Lehel utcai robbantással kapcsolatos állampolgári bejelentést ellenőriznek a rendőrök. Kovács Viktória azt mondta, jelenleg nyomozati cselekményeket hajt végre a rendőrség Ürömön a robbantásos bűncselekmény elkövetőjének kézre kerítése érdekében. Jelentős létszámmal zajlik a tanúkutatás és az adatgyűjtés – tette hozzá.

A Blikk tegnap közzétette a biztonsági kamerák javított felvételeit, melyek szerint egy hajléktalan férfi, és egy biciklis is láthatta a robbantót, mielőtt motorján távozott volna a helyszínről.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Shlomo Morel, egy igaz ember
2014. január 20. 09:08
Nagy az öröm az Ürömben lecsapott és árnyékra vetődött TEK láttán a bankrobbantóban.
basatu
2014. január 20. 08:42
Úgy keresik a bankrobbantót mint a móri mészárosokat,csak most nagy hírtelen nem tudták a nyuszit kivarázsolni a kalapból!Mellesleg a rendőrség trükközik,azaz olyan fotókat rakott ki a médiába amelyek értelmezhetetlenek,de lehet hogy csak nem akarják előkeríteni a tettest/seket/.Minden esetre a bankok rinyálnak,egy érintett vezért már kirúgtak,de a devizahitelesek problémájának megoldása csak nem akar sikerülni.Egyébként a magyarországi bankok zöme mondjuk ki nyiltan olyan uzsora kamatokkal számol amiért nyugaton már rég hűvösön csücsülnének,ja persze itt mindent lehet a bankoknak akár Citi akár cib,ők bacnak a világra mert megtehetik hogy 100000 forintot tízszer vagy ötször kérjenek vissza mint a cigány uzsorások akikkel szemben a rendőrség sem sikeres éppen úgy mint a bankrobbantóval szemben mert sok a károsult és sok az uzsorás bank is tehát ekkora tömegben kutakodni nem könnyű még akkor sem ha meg van a szándék amely már úgy nézki mint a fékezett habzású mosópor,azaz habzik de nem mos!
Kálmán Szolga
2014. január 19. 15:26
De jó, akkor most több 100 rendőrrel kevesebb trafopaxol? Megyek meghajtom az Audimat 150-el, állítólag használ a kocsinak ha néha meghajtják
Kálmán Szolga
2014. január 19. 15:15
Van egy haragosom, 10 millióért simán felnyomnám csak sajnos neki nem crossmotorja van:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!