Nyomoznak a Gyermekrák Alapítvány-ügyben

2014. január 17. 08:43

Hűtlen kezelés miatt, ismeretlen tettes ellen indult nyomozás a Gyermekrák Alapítvány körül kirobbant ügyben.

2014. január 17. 08:43

A Magyar Nemzet értesülései szerint hűtlen kezelés miatt nyomozás indult ismeretlen tettes ellen a Gyermekrák Alapítvány-ügyben.

A jobbikos Szilágyi György még decemberben tett feljelentést hanyag kezelés, valamint csalás gyanújával, miután az Index megírta, hogy az alapítvány vezetője az adományokból vásárolt betegszállítóval jár az alapítvány irodájába, az adományokat pedig nem szétosztották, hanem több mint 800 millió pihen egy számlán. Balogh István, a Gyermekrák Alapítvány vezetője szerint méltatlanok a támadások és jogi lépéseket fontolgat.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2014. január 17. 15:56
Semmin ne csodálkozzunk az alapítványelnöke meseházival nagy barát szivélyes kézfogással biztosította az mszp iránti hűségét.Ha üzletről pénzről van szó az mszp oda dörgölődzik ,sose tiszta a pénzháttér .
tango47
2014. január 17. 15:47
Sajnos van jónéhány alapítványnak álcázott rablóbanda, akiknek szintén érdemes lenne a körmére nézni!
Kálmán Szolga
2014. január 17. 12:49
Már vagy 9 éve is felröppent a hír Akkor valamelyik gyerekkórház igazgatója mondta hogy mennyi adományt kaptak tőlük Pár tucat Mikuláscsomagot Karácsonyra Évi 850+ Millióból Remélem ezek után egy kanyi Ft-ot se ad senki semmilyen alapitványnak álcázott rablóbandának Aki adni akar, adja közvetlenül a rászoruló kezébe vagy a szüleinek
Fici7
2014. január 17. 12:21
Már régen kellett volna. Pár éve már tudott hogy az átadott készülékek beszerzését közvetítő cégen keresztül szerzik be dupla áron, így mentik ki a pénzt. Erről egyszer nyilatkozott egy orvos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!