NAV-ügy: Alkotmánybírósághoz fordulnak Schifferék

2014. január 17. 12:26

Alkotmányjogi panaszt terjeszt elő az Alkotmánybíróságon (AB) az LMP-s Schiffer András és Ángyán József független országgyűlési képviselő pénteken, mert szerintük a Fidesz „meghackelte” a NAV-val ügyeit áttekintő vizsgálóbizottság felállítását.

2014. január 17. 12:26
Schiffer András az erről szóló pénteki sajtótájékoztatóján azt közölte: annak szeretnék elejét venni, hogy akár a jelenlegi, akár az új parlamenti többség a jövőben hasonló módon csorbítsa a kormányzati ellenőrzés szerepét a parlament munkájában. 
 
A frakcióvezető közölte: egy fideszes módosítás nyomán bekerült a vizsgálóbizottság felállításáról szóló határozatba, hogy a testület csak akkor kezdheti meg munkáját, ha vizsgálódásának tárgyával kapcsolatban a büntetőeljárás lezárult, és megállapították a büntetőjogi felelősséget. Az LMP politikusa több aggályt is megfogalmazott a kitétellel kapcsolatban.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berecskereki
2014. január 17. 17:10
Schiffer képviselő úr, mi van a gazdasági ügyekkel? A kettős újrakönyvelés megvan? Mi az eredmény? Mennyire kettős az a könyvelés? Pénztárnok netán oktató videofelvételt készít? Kár erőlködni Schiffer képviselő úr az Ön társai, meglévők és távozók bebizonyították az elmúlt 1-1,5 év alatt, hogy nem lehet más a politika.
nyugalmazott tanár
2014. január 17. 13:57
Éppen ideje lenne egyszer már megfizettetni az örökös fenyegetőzőkkel a vesztett feljelentgetéseik költségeit. Ez a csávóka nem fér a bőrében. Vagy csak szerepelni akar, de minden áron?
DezInf
2014. január 17. 13:45
Ma mit loptak a a moszkovitya maffiózók?
Kálmán Szolga
2014. január 17. 13:18
Akár át is nevezhetnék a Fidesz(már ugyis cserélt nevet vagy 5X) Mondjuk Fidesz Magyar Aranypolgári Szövetség - Szövetség a Közgépért NER helyett KER Közgépi Együttműködés Rendszere :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!