Martonyi: Magyarország tudomásul vette a területek elvesztését

2014. január 20. 16:13

Magyarországnak az a célja, hogy a lehető legjobb barátságot építse ki a szomszédos országokkal – mondta Martonyi János külügyminiszter a Magyarország Barátai Alapítvány hétfői konferenciáján Budapesten.

2014. január 20. 16:13
Beszédében a miniszter hangsúlyozta: Magyarország tudomásul vette a területek elvesztését, csak azt kéri, hogy a szomszédos országok is vegyék tudomásul, hogy azokkal a területekkel igen jelentős magyar közösségeket is kaptak. Ez az alapja a lehető legjobb barátság kiépítésének az országok között – vélekedett.
 
Martonyi János arra is kitért, hogy Magyarország részvétele az európai integrációban alapvető és elsődleges nemzeti érdek.

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kálmán Szolga
2014. január 21. 08:27
egysegelem Te egységsugarú kör, ha az usanak igazságos határai lennének, már Texast és több déli államot átkellene adnia Mexikónak mert több ott a spanyol ajkú mint az angol Texast egyébként is elrabolták anno Mexikótól Most a fagyi visszanyal
Kálmán Szolga
2014. január 21. 08:24
S0ma "Senkinek nincs joga ragaszkodnia ahhoz, amit elvettek tőle. " Küldjük hozzád a kanci...nyokat elvenni tőled a kocsidat, a pénzedet, a mászaki cikkeidet És utánna nehogy menj a rendőrségre feljeletést tenni hiszen senkinek sincs joga ragaszkodni ahhoz amit elvettek tőle(d)
Kálmán Szolga
2014. január 21. 08:16
nyugalmazott tanár "Ha Európa jogkövető magatartást tanusítana, akkor már régen felül kellett volna vizsgálja ezeket az igazságtalan szerződéseket. És vissza kellene állítania az eredeti állapotot. Hiszen a szerződés érvei nem voltak valós tények és a vállalt kötelezettségeket a szeződő felek már rég óta és sokszorosan áthágták, amivel magát a szerződést is többszörösen felrúgták." 1000%-osan egyetértünk A te eseted is bizonyitja hogy nem minden fidesz szavazó narancsléagyú birka, észérvekkel sok meggyőzhető
Wazze
2014. január 21. 00:54
Ilyen egy igaz zsidó... Mocskos bildenberges, ávósbesúgó gerinctelen tetű! Takarodj izraelbe, ott a helyed! Ott ugassál, hogy "vissza a 67- es határok mögé!" Szardarab!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!