Kiakadt az újságírókra a Gyermekrák Alapítvány elnöke

2014. január 29. 09:36

„Be lettek önök csapva, önök pedig akarva-akaratlanul becsapták az egész országot!” – háborgott Balogh István.

2014. január 29. 09:36

Nem csak a Gyermekrák Alapítvány, hanem a teljes civil szféra irányába elveszett a bizalom az Index cikke által elindított médiafigyelem miatt – állítja Balogh István, az alapítvány elnöke.

Bűn az, hogy beleültem egy autóba, amelyiknek az én lakásomból a rendőrpalotához, vagy az autószerelőhöz kellett mennie? Az a bűn, hogy tönkre akartak tenni egy olyan szervezetet, amely a legtöbbet tett az országnak. Ne higgyenek azoknak, akiknek az újságírói minőségét én megkérdőjelezem!” – mondta.

Konkrét kérdésekre Balogh nem szívesen válaszolt, általában különböző dokumentumokra hivatkozott és felkészületlennek nevezte a kérdező újságírót. 

Balogh István azt elmondta: félmillió forintot keres havonta, és a Gyermekrák Alapítvány a törvény által megengedett 50 százalék helyett 16 százalékot fordít működési költségekre.

A Gyermekrák Alapítvány elnöke meglehetősen kijött a sodrából és hazugnak nevezte az újságírókat a sajtótájékoztatón, ahol egyébként több érintett szülő is megjelent, akik kiálltak az alapítvány munkája mellett.

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2014. január 29. 20:44
Jól hallottam? Tíz, meg húsz ezrekkel támogatott egyes szülőket? Ha egy évig támogatta, az 120 vagy 240 ezer Ft. Ő meg havonta leakasztott 500 ezret.
Wagner Hopkins
2014. január 29. 20:13
Ez is kiválasztott?? Pofám leszakad...
ballada
2014. január 29. 18:24
Balogh István lassabban a testtel ,akinek nincs vaj a fején az nem ideges nyugodtan segíti a revizorokat a könyvelés betekintésében ,nem ordít ,nem rágalmazza a kormányt ,nem száll bele a kampányba.
ballada
2014. január 29. 18:18
Gyermekrák Alapítvány elnöke érintetlen ,felháborodott az elszámoltatáson?????Ezen nem lenne szabad kiakadni ,vagy nincs rendben minden????Balogh maga mögött érzi az mszpt azért olyan hangos.Ahol az mszp sáfárkodik ott pénzszag van ,nem véletlen a bratyizás Balogh-l.Egy utcában két nagy ház miből??????Kocsik ,lám van akiknek feltűnik a nagy rongyrázás.Táncsak nem az alapítvány pénze az mszphez csordogál??????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!