4K!: A Jobbik valljon színt az orosz szálról!

2014. január 29. 15:53

A Jobbik Villányi úti központi irodája előtt tartott sajtótájékoztatót Papp Réka Kinga, a 4K! szóvivője és Salha Omár, a 4K! alelnöke azt követelve, hogy a Jobbik adjon számot az orosz energetikai nagyvállalatokhoz, egyéb oligarchákhoz és Vlagyimir Putyinhoz fűződő kapcsolatáról.

2014. január 29. 15:53

A sajtótájékoztatón Papp Réka Kinga felhívta a Jobbikot, hogy fedje fel, hogy „miért támogatja a paksi paktumot, amely Vlagyimir Putyintól való függésbe taszítja az országot”. A szóvivő leszögezte: a 4K! számára elfogadhatatlan, hogy „miközben a párt társadalmi feszültségeket gerjeszt, cinikus módon a jövő generációt függőségbe taszító paksi atompaktumot támogatja”.

A szóvivő kifejtette pártja azon véleményét, mely szerint abszurd, hogy miközben a Jobbik az ország kiárusítása ellen kampányol, a Gazprom prominenseivel szervez közös konferenciát Magyarországon, továbbá, hogy Vona Gábor rendszeresen egyeztet moszkvai látogatásai során Ivan Gracsovval, aki az orosz parlament energetikai bizottságának a vezetője.

„Szánalmas, hogy a jelenlegi parlamenti pártok csak nagyhatalmi függésben hajlandóak gondolkodni. A Jobbik újra bebizonyította: nincs sok különbség köztük és a két nagy oligarchapárt között. A különbség mindössze annyi, hogy egyesek nyugati bankoknak, mások keleti oligarcháknak akarják eladósítani az országot” – jelentette ki Salha Omár, a 4K! alelnöke.

A Jobbik képviseletében Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő vette át a párt orosz kapcsolatait firtató kérdéseket a 4K!-soktól.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. január 30. 15:05
És a 4K-ból miért csak 1K jelent meg?
csuka
2014. január 30. 06:07
"Salha Omár, a 4K! alelnöke." Mit keres itt egy jemeni párt?
kitiltott
2014. január 30. 01:59
Ezután a hülye beszólás után javaslom ezentúl a 4K nevezzük Negyedik K.-nak Bármilyen hihetetlen Győrben egy lakótelepen egy általános Iskolában 1973-78 között folyamtosan volt negyedik K osztály ugyanis annyian voltak a gyerek..hogy nem csak ABC osztály volt hanem sokkal több 1978-1979.-ben első M osztály is volt osztályonként minimum 30 gyerekkel szoval ez a csapat nem okosabb mint egy negyedikes..
kitiltott
2014. január 30. 01:55
A 4K valljon szint a kolumbia-i szállról
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!