PestiSrácok.hu: Kocsisnak ígérhetett segítséget Kiss Ernő

2013. december 14. 14:10

A PestiSrácok.hu szerint fizetésért cserébe Pintér és Polt segítségét ígérte a vád alatt lévő Kocsis István volt MVM-vezérnek a héten letartóztatott Kiss Ernő volt rendőr dandártábornok.

2013. december 14. 14:10

A PestiSrácok.hu úgy értesült: Pintér Sándor belügyminiszter és Polt Péter legfőbb ügyész segítségét ígérte a több mint 15,1 milliárd forintos hűtlen kezeléssel vádolt volt MVM vezérnek, Kocsis Istvánnak a csütörtökön letartóztatott Kiss Ernő egykori rendőr dandártábornok. A portál szerint közel egymilliárd forintot kérhetett a volt dandártábornok Kocsistól a közbejárásért. A lap úgy tudja, Kocsis fizetett is egy ideig, ám miután mégis megvádolták, ő maga jelentette fel Kiss Ernőt. A Kiss elleni nyomozás pedig az őrizetbe vételig jutott.

A portál felidézi: a Központi Nyomozó Főügyészség szerdán vette őrizetbe Kiss Ernő volt dandártábornokot, majd a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. „Dr. K. Ernő nyugállományú rendőr dandártábornokot 2013. december 11-e napján gyanúsítottként hallgattuk ki vesztegetést állítva elkövetett hivatali befolyással üzérkedés bűntette miatt. A gyanúsítottat szerdán őrizetbe vettük, a csütörtökön a Pesti Központi Kerületi Bíróság elrendelte előzetes letartóztatását a tanúk befolyásolásának veszélyére hivatkozva, a Központi Nyomozó Főügyészség indítványára. Az előzetes letartóztatást 1 hónap időtartamban rendelte el. A gyanúsításban megfogalmazott tényállásról a nyomozás érdekeire tekintettel nem nyilatkozunk” – idézi az ügyészséget a PestiSrácok.hu.

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2013. december 15. 11:29
Ne báncccsátok má ernő-bát! Ő csak egy pofozóbábu, rajta keresztül mutatja meg a finesz, hogy milyen tökös gyerek. Feltehetően, nem ő a legnagyobb gazember ebben az országban.
morog
2013. december 14. 19:37
"buldogot" DDD
Vakkhangya
2013. december 14. 19:30
Nem védeni akarom a buldogot, de gyakorlatilag a fidesz nem csinál mást, mint keres embert aki végre Gyurcsány ellen vall bármit.
Secnir
2013. december 14. 19:25
szép-szép. de ez már megint egy olyan eset, amikor a "független médiák" egyenesen a rendőrségi nyomozati anyagokból idéznek, miközben a hétköznapi riportert elhajtják, hog y a"folyamatban lévő nyomozásról nem kívűnunk..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!