Nem akar sárt dobálni, inkább reményt adna a Jobbik

2013. december 18. 13:57

Kiválasztotta az összes egyéni képviselőjelöltjét a Jobbik, a párt meglepetésre készül a tavaszi választáson. Vona Gábor szerint az országnak le kell váltania az elmúlt 24 évet és aki változást akar, az jobbikos.

2013. december 18. 13:57

Vona Gábor bejelentette: kiválasztották képviselőjelöltjeiket és optimistán készülnek a választásokra. A pártelnök azt mondta: a Jobbik tavasszal meglepetést szeretne okozni. A kampányfőnök 2010-hez hasonlóan ismét Szabó Gábor pártigazgató lesz, és a 106 egyéni képviselőjelöltet is kiválasztották – mondta Vona Gábor. Hangsúlyozta: a Jobbik pozitív üzenetekre, a „remény megmutatására” és a programja bemutatására készül, nem pedig „sárdobálásra”, ahogyan azt a Fidesz és az MSZP teszi.

Az ellenzéki párt három fő témára koncentrál majd a kampányban: a megélhetésre, ezen belül is a munkahelyteremtésre, a közbiztonságra és az elszámoltatásra. Magyarországnak le kell váltania az elmúlt 24 évet, és „aki változást akar, az jobbikos” – fogalmazott a Jobbik elnöke.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reeves
2013. december 18. 19:52
Magyarországnak le kell váltania az elmúlt 24 évet, és „aki változást akar, az jobbikos” – fogalmazott a Jobbik elnöke. Adja az Isten
Reeves
2013. december 18. 19:50
Horst_Tappert is okozott egy kis meglepetést:) Vier Jahre nach seinem Tod werden Details aus Horst Tapperts Biografie bekannt: Der beliebte Fernsehschauspieler war als junger Mann Mitglied der gefürchteten Waffen-SS und hatte jahrelang darüber geschwiegen. Der damals 19-Jährige gehörte der verbrecherischsten aller Kampftruppen an. Die Verfügungstruppe der Nationalsozialisten ging 1934 aus der "Leibstandarte-SS Adolf Hitler" und den "Politischen Bereitschaften" hervor und bildete den bewaffneten Teil der Schutzstaffel (SS). http://einestages.spiegel.de/s/tb/28404/horst-tappert-und-seine-mitgliedschaft-in-der-waffen-ss.html
Motoguzzi
2013. december 18. 18:16
Remélem ez a mocskos, fasiszta eszméket valló párt ugyanúgy a történelem szemétdombjára kerül mint a példaképei, pl horty, szálasi, vass és a többi tönkretevője a nemzetnek. Egy iszlámbarát, terroristák pénzén élősködő, a lázításon és hazugságon kívül egy épkézláb mondatot kimondani képtelen csőcselék, élén "zázriveczzel" (szép magyaros) remélem néhány éven belül a közéletből is eltakarodik.
kukagyerek
2013. december 18. 16:40
Miből vonod le ezt a következtetést (mármint, hogy izgulok), piki-paki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!