Így nézett ki a NAV egyhétvégés átvizsgálása

2013. december 08. 10:56

A Nemzetgazdasági Minisztérium illetékes államtitkára írásban válaszolt Scheiring Gábor kérdésére, amely a NAV átvilágításának részleteit firtatta. Orbán Gábor azt írta: a vizsgálatot nyolcan folytatták le, egyedi ügyeket nem vizsgáltak.

2013. december 08. 10:56

A Horváth András nyilvánosságra lépése után, egy hétvége alatt lefolytatott vizsgálatban nyolc fő vett részt, és mivel Horváth csak általánosságban fogalmazta meg vádjait, így egyedi ügyeket nem is vizsgáltak – idézi az államtitkár Scheiring Gábornak küldött írásos válaszát az Origo. 

Orbán Gábor azt írta: a kiemelt adózókra vonatkozó állításokat csak az adóellenőrzések szabályszerűsége tekintetében volt lehetőségük megvizsgálni, ennek eredményeként pedig azt állapították meg, hogy a szükséges ellenőrzéseket elrendelték és a belső vizsgálat során visszaélésekre, szabálytalanságokra utaló körülmény nem merült fel.

Az államtitkár tájékoztatása szerint a kiemelt adózói körben egy adózóra 2,1 vizsgálat jutott, amely jóval magasabb, mint az országos átlag, ráadásul a vizsgálatok döntő többsége adóhiány megállapításával zárult – közölte Orbán Gábor.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2013. december 08. 15:36
Hilton is londinerként kezdte, állítólag. Egyébként is, nálunk a pénz a legkevesebb.
Trükkök Százai...
2013. december 08. 14:20
Tologatják itt a milliárdokat papíron... Minden pénz megvan, nem kell beszarni. Aki nem hiszi járjon utána! :D
Felebarát
2013. december 08. 13:40
ügyes :D
kamasuka
2013. december 08. 13:30
Ez már több, mint amiről Horváth hablatyol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!