Helyreállt a vasúti közlekedés Győrnél

2013. december 24. 08:06

Mindkét pályán korlátozások nélkül közlekedhetnek a vonatok reggel háromnegyed hét óta Győr és Öttevény között, ahol korábban egy vasúti baleset miatt volt forgalomkorlátozás, közölte a Mávinform az MTI-vel.

2013. december 24. 08:06

A tájékoztatás szerint a vonatok ismét menetrend szerint, késés nélkül közlekednek a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon, miután bevontatták a sérült Railjet szerelvényt, és mindkét vágányon megindulhatott a forgalom. A fővárosba tartó Railjet hétfőn este egy személygépkocsival ütközött Győr és Öttevény között, a balesetben senki sem sérült meg, de az autó és a mozdony is kigyulladt. A tűzoltóság a mozdonyt és a személygépkocsit habbal eloltotta, így az egyik vágányon 23 óra 20 perckor már megindult a közlekedés.

A Kisalföld arról ír: a síneken műszaki okok miatt vesztegelt az autó, aminek nekiütközött a gyorsvonat hétfő este. A gépkocsi vezetője a rendőrség ügyeletét értesítette arról, hogy járművével defektet kapott, ezért nem tud a vasúti sínekről továbbhaladni. Az időközben a vasúti átjáróhoz érkező Railjet a járművet csaknem egy kilométer hosszan tolta maga előtt, amely kigyulladt. A mozdonyvezető megpróbálta a vonatot vészfékezéssel megállítani, hogy elkerülje az ütközést, de nem sikerült.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!