Tarlós: Minden hajléktalannak lesz szállása a télen

2013. november 12. 16:34

Minden hajléktalan embert el tudnak helyezni télen, a krízisidőszakban - közölte Tarlós István, Budapest főpolgármestere kedden egy budapesti sajtótájékoztatón.

2013. november 12. 16:34

Tarlós István Budapest főpolgármestere keddi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy télen, illetve a krízisidőszakokban minden hajléktalant el fognak tudni helyezni. Ezt úgy érik el, hogy a meglévő szálláshelyek mellett a Hungexpo területén akár tízezres nagyságrendben tudnak kulturált helyet adni a rászorulóknak. Tarlós elmondta azt is, hogy a közterületen való életvitelszerű tartózkodását tiltó rendeletben nem szándékoznak szerepeltetni a burkolt járdákat, de 29 fővárosi aluljáróban tilos lesz élniük a hajléktalanoknak.

Pesti Imre fővárosi kormánymegbízott azt mondta, ha a krízisidőszakban szükséges lesz, akkor a Hungexpo területén biztosítanak majd helyet, egészségügyi ellátást és tisztálkodási lehetőséget a hajléktalanoknak.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2013. november 12. 20:49
Ócsa még majdnem teljesen üres. És még csak az 1/3-a van készen! :)))
=nessuno=
2013. november 12. 19:23
Őrtornyok, szögesdrót? Gettó?
nyugalmazott tanár
2013. november 12. 19:00
"Minden hajléktalannak lesz szállása a télen" pedig milyen jól lehetett volna ócsárolni Magyarországot és a fővárost, ha az aluljárókban megfagyna néhány szerencsétlen. Mint a balliberális éra alatt. Már ezt a sekélyes kéjt is elvette a mocsok kormány a csávókáktól. Élhetetlen ország!!!! Innen mindenki elmegy...
rosszkutya
2013. november 12. 18:38
Minden világtalant átkísérünk a gyalogátkelőn. Ha nem akar átmenni, akkor is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!