Portik nem megy el a bizottsági meghallgatásra, de később muszáj lehet

2013. november 13. 09:22

Portik Tamás tájékoztatta a parlament Nemzetbiztonsági bizottságát: nem jelenik meg az illetékes albizottság meghallgatásán. Az LMP nemzetbiztonsági kérdésekben kötelezővé tenné a bizottság előtti megjelenést, a parlament ma tárgyalja a javaslatot.

2013. november 13. 09:22

Portik az előzetesből írt levelet Mile Lajos bizottsági elnöknek, miszerint a bíró ugyan elengedné a bizottsági meghallgatásra, ő azonban nem kíván megjelenni – írja az Index a Népszabadság információira hivatkozva.

A parlament egyébként ma tárgyalja az LMP azon javaslatát, amelyet a kormány is támogatott és amely nemzetbiztonsági ügyekben kötelezővé tenné az illetékes parlamenti bizottság előtti megjelenést. 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2013. november 13. 10:28
Reméljük hamarosan elővezetik a zárkájából. Akkor lesz itt paradigmaváltás a politikában. Addig ezek a manipuláló fősenkik egymást fedezik, hogy senkit ne lehessen utolérni. A valódi elszámoltatásis ezért nem lehetséges. A rózsadombi paktumnál is olyan sikeres volt a csapat, hogy kizárólag szt tisztek voltak jelen, egymásról alíg tudva. Olyan is lett az egész...
6qwasyx
2013. november 13. 10:12
Igaza van. Minek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!