Nyomoznak a fóti időközi választás kapcsán

2013. november 28. 11:27

Az állítólagos utaztatás, illetve láncszavazás miatt rendelt el nyomozást a Pest Megyei Főügyészség.

2013. november 28. 11:27

A választás rendje elleni bűntett megalapozott gyanúja miatt két ügyben is nyomozást rendeltek el a vasárnap Fóton tartott időközi polgármester- és képviselő-választással kapcsolatban – tájékoztatta a Pest Megyei Főügyészség szóvivője a csütörtöki döntés után az MTI-t. Gyugyi Csilla közölte: az egyik ügy – amelyben a helyi választási bizottság és a Jobbik képviselője tett feljelentést – a választók szervezett szállításával, a másik - egy magánszemély feljelentése alapján – az úgynevezett láncszavazással függ össze. A nyomozást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja le – tette hozzá.

Az állítólagos utaztatás miatt a helyi választási bizottság is feljelentést tett, amivel a területi választási bizottság is egyetértett, utóbbi ugyanakkor közölte, hogy sem az emiatt tett bejelentés, sem más bejelentések nem olyan súlyúak, hogy meg kellene ismételni a fóti voksolást. 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2013. november 28. 16:25
Még jó, hogy a helyiek szerint minden rendben volt ... :)
Secnir
2013. november 28. 14:26
5 embert buszoztatnak 5*5000 forintért: NYOMOZÁS! FELJELENTÉS! ÜGYÉSZSÉG! MÉDIA! HŰHÓ! 1000 milliárdos ÁFAcsalások: nyomozás? feljelentés? ügyészség??? média! hűhó!
drkovax
2013. november 28. 13:54
Ha a nyomozáshoz megalapozott a gyanú, akkor menjen a fenébe a TVB a jóváhagyó végzésével...
Selamat
2013. november 28. 13:22
Újabb ékes bizonyiték arra, hogy a bolsik soha nem fognak leszokni a csalásról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!