Nem áll szóba offshore lovagokkal az NFÜ

2013. november 18. 09:02

Mintegy hétszáz cég nem tett átláthatósági nyilatkozatot, ezért az NFÜ összesen ötven milliárd forint uniós támogatást követel vissza többek között a Csányi Sándor tulajdonában lévő mezőgazdasági cégtől is.

2013. november 18. 09:02

Az átláthatósági nyilatkozat azért szükséges, hogy ki lehessen szűrni az offshore cégeket, azonban hétszáz cég nem volt hajlandó ilyet tenni, ezért az NFÜ visszaköveteli a számukra nyújtott támogatást, összesen ötvenmilliárd forintot.

Köztük a Csányi Sándor érdekeltségébe tartozó Bólyi Mezőgazdasági Zrt-nek két pályázat után mintegy 22 millió forintot kell visszafizetnie – írja a Blikk.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2013. november 18. 12:58
amúg ymi a baj az offshore-ral, egy bevett legális vállalkozási forma, nincs itthon sem betiltva
Felebarát
2013. november 18. 12:00
Csányi akkor már végérvényesen offshore...jó van és ő viszi az otp-t?
justiceforhungary
2013. november 18. 11:55
Nagyon helyes. Ezek mind pénznyelő cégek.
motoros
2013. november 18. 11:49
Az egész támogatási rendszer rossz. Olyan kisvállalkozókat kellene támogatni, amelyikek felérik ésszel, mire kellene ráhajtani .Amelyik cég multilevel módon akar megélni, meg munka nélkül kaszálni, azokat támogatják. Azokat is, amelyikek tulajdonosai összelopták a vagyonukat, ráadásul adózni sem akarnak. Támogatás bélkül az ilyen cégek már régen csődbementek volna. Amelyik cég valóban munkával hozza létre az értéket, azt agyonadóztatják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!